25-årig kvinde har en uge tilbage at leve i – deler stærk opfordring i sin sidste hjerteskærende besked

Australske Nardya Miller har en vigtig besked til alle nu, hvor hendes tid er løbet ud

’Måske har jeg kendt dig hele mit liv, måske har jeg kendt dig i ti år, måske har jeg kendt dig i et lille stykke tid', skriver 25-årige Nardya Miller i sit sidste opslag på Instagram. Foto: Go Fund Me
’Måske har jeg kendt dig hele mit liv, måske har jeg kendt dig i ti år, måske har jeg kendt dig i et lille stykke tid', skriver 25-årige Nardya Miller i sit sidste opslag på Instagram. Foto: Go Fund Me

Nardya Miller, en 25-årig makeup-artist fra Brisbane i Australien har formentlig kun få dage tilbage at leve i.

Den unge kvinde har lidt af den genetiske sygdom cystisk fibrose hele sit liv, og for lidt over to år siden, i 2014, blev hun så træt af at skulle kæmpe en evig kamp mod sin krop, at hun valgte at få en dobbelt lungetransplantation.

Men Nardya Millers krop afviste efter lidt under et år de nye organer, som hun havde håbet kunne redde hendes liv, og onsdag i sidste uge anslog lægerne, at hun havde omkring en uge tilbage at leve i. Det skriver blandt andre Sunshine Coast Daily.

Den besked har nu fået den unge makeupartist til at dele en sidste hjerteskærende besked på det sociale medie Instagram.

'Jeg vil altid elske dig'
’Jeg beder dig, lev dit liv fuldt ud’, skriver Nardya Miller blandt andet i opslaget, som hun har dedikeret sin allersidste tid til at understrege vigtigheden af at blive organdonor.

’Måske har jeg kendt dig hele mit liv, måske har jeg kendt dig i ti år, måske har jeg kendt dig i et lille stykke tid, men om lidt mere end en uge vil jeg aldrig kende dig igen, jeg vil aldrig se dit ansigt igen, jeg vil aldrig snakke med dig, røre ved dig, holde om dig, nogensinde igen.’

’Men jeg vil altid elske dig, og de venskaber vi har bygget, og de minder, vi har skabt’, skriver hun, og fortæller, at hun aldrig vil give op, præcis som hun aldrig tidligere har gjort. Men nu vil hun bare give slip.

Den 25-åriges kæreste, Liam Fitzgerald, fortæller til det lokale medie, at hun efter at have levet med cystisk fibrose hele sit liv og efter at have kæmpet med behandlinger, da de nye organer efter 11 måneder begyndte at svigte, gerne vil have, at alle i verden ved, hvor vigtigt organdonation er.

- Den eneste måde, folk nogensinde kan få en ekstra chance, er ved at blive organdonor, siger kæresten til den af lægerne dødsdømte kvinde.

Nardya Millers kusine har oprettet en indsamlingsside, hvis formål er at opfylde en af makeup-artistens sidste ønsker – at kæresten ikke skal efterlades med en stor gæld.

102 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere