25 idrætselever bortvist for at ryge hash

Ledelsen på Vojens Gymnastik- & Idrætsefterskole har hjemsendt 25 elever, som er blevet taget i at ryge hash

25 elever fra Vojens Gymnastik- & Idrætsefterskole er blevet bortvist på grund af hashrygning. (Foto: Jacob Ehrbahn)
25 elever fra Vojens Gymnastik- & Idrætsefterskole er blevet bortvist på grund af hashrygning. (Foto: Jacob Ehrbahn)

Er du en af de 25 elever, der er blevet bortvist, eller ved du noget, så skriv på 1224@eb.dk eller sms på 1224 (alm. takst)

25 elever fra Vojens Gymnastik- & Idrætsefterskole er blevet bortvist, efter de er blevet taget i at ryge hash på skolen.

Det bekræfter bestyrelsesformand Christen Borregaard over for Ekstra Bladet.

- De unge er blevet hjemsendt, fordi der er røget hash. Alle 25 er blevet taget i at have røget hash, siger Christen Borregaard, som herudover ikke har yderligere kommentarer.

- Vi har en aftale om, at det er forstanderen, der udtaler sig til pressen, forklarer Christen Borregaard.

Krimi Stærkere hash truer europæernes helbred

Forstander har travlt
Forstander Tommy Mikkelsen tager ikke sin mobiltelefon torsdag aften, når man kontakter ham. Og han giver udtryk for på sin telefonsvarer, at han heller ikke svarer på telefonbeskeder.

- Der kan være forskellige årsager til, at han ikke tager telefonen. Først og fremmest tror jeg, det skyldes, at han har ualmindeligt travlt. Det er jo ikke småting. Der er nok at tage sig af med at tale med forældre, siger bestyrelsesformanden.

På skolens hjemmeside får man at vide, at Vojens Gymnastik- & Idrætsefterskole henvender sig til unge mellem 14 og 17 år. Der er mulighed for at gå på skolen i 9. og 10. klasse, og der er også mulighed for at blive 2. års elev. Der er plads til 171 elever på skolen, ligeligt fordelt på køn.

'Vi tænker, at det er okay at ryge en joint en gang imellem, og så ser vi nogen gange ikke, når unges hashmisbrug griber om sig', siger Signe Ravn. Billedet er fra en demo i København for fri hash. (Foto: Anthon Unger) Samfund Forsker: Hash er så normalt at vi overser unge misbrugere

143 kommentarer
Vis kommentarer