27-årig blogger tabte 92 kilo og stod frem om traumatisk fortid: Nu er hun forlovet

Sidste år stod hun frem og fortalte om den traumatiserende oplevelse, der fandt sted kun et år efter et stort vægttab

Simone Andersen tabte 92 kilo, efter at hun havde nået en vægt på 169 kilo. Privatfoto
Simone Andersen tabte 92 kilo, efter at hun havde nået en vægt på 169 kilo. Privatfoto

27-årige Simone Andersen fra New Zealand har været igennem langt mere, end de fleste må gennemgå i løbet af et helt, langt liv.

Fra hun var omkring 14 år gammel, begyndte hun at tage 10-15 kilo om året, og da hun var færdig med gymnasiet, var hun allerede blevet alt for stor.

- Jeg gik fra at være en smule overvægtig til at være fed. Da high school var slut, vejede jeg et sted mellem 120 og 130 kilo, så af en 17-årig at være var jeg kæmpestor, siger Simone Anderson til Daily Mail.

Vægten fortsatte med at stige, og til sidst var den unge newzealænder 169 kilo tung. Da tog hun en beslutning om, at det kunne være nok.

I 2014 fik Simone Anderson foretaget en gastrisk operation, og i de efterfølgende måneder smed hun 92 kilo.

Gruppevoldtaget af fem mænd
Men lige da den unge kvinde var begyndt at finde sig selv i sin 'nye' krop, skete der ifølge hende noget voldsomt, der vendte helt op og ned på Simone Andersons liv.

Efter en bytur, hvor hun var blevet godt beruset og pludselig ikke kunne finde sine venner, blev hun opsøgt af en gruppe fremmede mænd.

Hun har fortalt medierne om, hvordan fyrene tog hende med hende hen til et hus, og hvordan det først var der, det gik op for hende, hvad der skulle til at ske.

- I to timer gruppevoldtog de fem mænd mig. Jeg gjorde alt, hvad jeg kunne for at stoppe dem, men jeg havde så lidt kontrol over min krop, at det var håbløst, husker hun.

- Jeg kunne ikke skubbe dem af mig, og slet ikke løbe. Jeg var fysisk til stede, men jeg kunne ikke gøre noget.

Simone Anderson blogger i dag om sundhed og vægttab på Facebook og Instagram, og da '#metoo'-kampagnen i 2017 rullede ud verden over, besluttede hun sig for at stå frem med den voldsomme historie om gruppevoldtægten.

- Jeg skreg nej. Igen og igen. Min mund var dækket til, og alt, jeg kunne høre, var ordene 'du vil gerne, kælling', fortalte hun for et år siden til newzealandske nzherald.

Holdt det hemmeligt
Efter to timer stoppede det, genkalder hun. Blødende løb hun fra huset uden telefon og taske. Fik fat på en taxa, der lod hende betale via banken og tog hjem.

Dagen efter kunne Simone Anderson hverken huske stedet eller mændenes navne, og valgte ikke at melde voldtægten til politiet. Faktisk fortalte hun det kun til meget få mennesker, indtil hun sidste år stod frem med hele historien.

Siden hun fortalte sin historie, har den 27-årige blogger brugt sine følgere på de sociale medier til igen at lære at fokusere på sig selv, og det var også her, hun forleden delte en lykkelig nyhed på Instagram.

Hendes livs kærlighed gik tirsdag i sidste uge på knæ efter en smuk helikopter-tur over Queensland.

'Vi har oplevet og opnået så meget sammen allerede de seneste år, og jeg kan ikke vente med at skabe et liv sammen. Tak fordi du får mig til at føle mig som verdens heldigste kvinde', skriver hun til billederne, som allerede har fået over 54.000 likes på Instagram.

50 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere