27-årig vil gøre alt for at ligne Kim K.: Numseløft til 67.000 kr gik HELT galt

- Jeg kunne være død, siger Jordan Parke, der i sin jagt på at ligne stornumset realitystjerne fik en dødelig infektion i balden

Her fortæller Jordan Parke Caters News om, at han vil gøre alt for at ligne Kim Kardashian. Foto: Caters News
Følg Samfund

27-årige Jordan Parke er afhængig af plastikkirurgi. Og så er han kæmpestor fan realitystjernen Kim Kardashian fra programmet 'Keeping up with the Kardashians'.

De to kendsgerninger tilsammen betyder, at han efter eget udsagn ikke vil lade noget stoppe ham i jagten efter at komme til at ligne sit store idol.

 

Særligt Kim Kardashians berømte, store numse er Jordan Parke opsat på at efterligne på sin egen krop.

Mor til tre død efter kirurgisk numseløft til 25.000 kroner

Derfor skrabede han 8500 britiske pund – svarende til cirka 67.000 danske kroner – sammen og tog til Tyrkiet for at lægge bagdelen under kniven. Her havde han bestilt en fedtsugning af maven, så han kunne få flyttet fedtet ned i balderne, sammen med et par implantater.

Realitystjernen Kim Kardashians numse er især kendt for denne forside af magasinet Paper.
Realitystjernen Kim Kardashians numse er især kendt for denne forside af magasinet Paper.
 

Men nu fortæller han til Caters News, at operationen i Tyrkiet gik helt, helt galt. Så galt, at han ifølge sig selv var tæt på at dø, da han pludselig vågnede med et 'hul' i sin ene balle.

Kim K. græder over sin store numse

- Et kæmpe hul dukkede frem på min højre balle, som var fyldt med puds og kød, fortæller Jordan Parke, når han husker tilbage på den mislykkede operation.

- Smerten var ubærlig, og på trods af at jeg fik at vide, at alt var normalt først, blev jeg senere diagnosticeret med nekrose, en kødædende bakterie, fortsætter den 27-årige realityfan.

 

- Jeg havde valgt en fedtsugning af maven, så jeg kunne få fedtet flyttet ned i min numse sammen med implantaterne. Men jeg kunne være død, fordi den infektion, jeg fik efter operationen, er livstruende.

Svenske Natasha vil have verdens største numse: Nu skal hun have flyttet mere fedt

- Jeg vågnede dækket af væske fra min numse, og kort efter kom der et stort hul, og jeg kunne rent faktisk se implantatet derinde.

Har fået endnu en operation
Men den voldsomme oplevelse med infektionen var ikke noget, der kunne skræmme Jordan Parke fra at lægge numsen under kniven endnu en gang. Efter at have kæmpet mod infektionen i to måneder har han netop fået foretaget endnu en operation. Denne gang til en værdi af omkring 42.000 danske kroner. Dog ved en anden klinik end den, der foretog det fejlslagne indgreb.

 

- Nu er jeg tilbage efter min anden operation, og jeg kunne indtil videre ikke være gladere. Jeg fik mere fedt flyttet ind i den for at give den en bedre og mere fræk form.

Besat af Kim K
Ifølge Mirror har Jordan Parke brugt næsten 1,1 million kroner på over 80 kosmetiske indgreb i løbet af de sidste otte år. Han har blandt andet fået lavet næseoperationer, hage-implantater, Botox og øjenbryns-tatoveringer.

- Jeg er besat af Kim K og det feminine look. Jeg fik foretaget min første operation som 17-årig, da jeg fik lavet min næse.

Jordan Parke fortæller stolt, at næsten hver eneste centimeter af hans ansigt er blevet ændret kosmetisk.

- Men jeg kan godt lide at se anderledes ud. Jeg identificerer mig som en homoseksuel mand, men jeg shopper både i herre- og kvindeafdelingen, forklarer han. Han fortæller, at hans mål nu er at få en numse, som kan gøre selv Kim Kardashian misundelig.

- Jeg har ingen intentioner om at stoppe lige foreløbigt med at gøre min krop perfekt, siger han.

Hvad er nekrose?

Nekrose er den medicinske betegnelse for vævsdød.

Nekrose kan være fremkaldt at flere ting, iltmangel i området (fx dårligt blodomløb), gifte/toksiner eller bakterie

Rundt om nekrosen vil der være en inflammation, da immunforsvaret forsøger at mindske skaderne og fjerne resterne fra de døde og døende celler.

Kilde: Wikipedia

Ligesom Jordan Parke har Jennifer Pamplona brugt millioner på at ligne Kim Kardashian. Og nu er hun endelig tilfreds.

Mere fra Ekstra Bladet+

Mette Frederiksen slipper med skrækken og lader andre tage skraldet

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind