28 grader: Nu kommer sensommeren

Sommertøjet skal ikke pakkes helt væk endnu. DMI lover temperaturer helt op til 28 grader i den kommende uge

DMI giver her den fulde prognose for de næste tre uger. Producer: Lasse Brøndal

Man kan i dag og resten af ugen lade paraplyen blive hjemme i langt de fleste dele af landet. Det ser nemlig ud til at klare op, oplyser DMI til Ekstra Bladet.

- Det er den østlige del af landet, som kan forvente de højeste temperaturer i dag. Sensommeren kommer tilbage, og det ser ud til at blive 17 til 20 grader med lidt vind fra vest i dag, fortæller DMI's vagtchef, Anja Bodholdt.

- Også de kommende dage byder på solskin over det meste af landet. Det er kun den nordligste del af Jylland, der kan se frem til en svag front, som kan trækker nogle byger med sig. Det er heldigvis kun frem til fredag, at paraplyen stadig kan være nødvendig der, siger Anja Bodholdt.

- Det, der er kendetegnet ved i dag, er, at bygerne forsvinder mere og mere ud og giver plads til solen, fortæller Anja Bodholdt.

Tørt og lunt
Men der er masser at se frem til den kommende uge.

- Der er et højtryk på vej, der bevæger sig mod øst. Vi får fornemmelsen af, at vejret bliver meget tørrere og lunere helt frem til næste uge, oplyser Anja Bodholdt til Ekstra Bladet.

Sensommeren vender tilbage og medbringer temperaturer helt op til 28 grader i den østlige del af landet.

- Det er lidt usikkert, om der kommer et par lokale byger, men der er plads til masser af sol uden for de minimale byger, der kan forekomme, fortæller Anja Bodholdt til Ekstra Baldet.

- Jeg kan ikke love, at det holder helt tørt, men varmen vil holde, afslutter Anja Bodholdt.

22 kommentarer
Vis kommentarer