3-årig lever med gigantisk svulst

Familien til den lille indiske pige håber på et mirakel eller en gavmild sjæl, som kan hjælpe med at fjerne svulsten

Her kan du se Renu Singh. (Video: Caters)

Se Renu Singh i klippet herover artiklen

Den kun tre-årige pige Renu Singh fra en lille by i den indiske delstat Uttar Pradesh lever med en stor svulst, som vokser på siden af hendes hoved.

På grund af svulsten lever Renu Singh med store smerter, der betyder, at hun hverken kan gå eller sove på normal vis, og på grund af svulstens vægt, har hun svært ved at sidde ordentligt ned, skriver Cateres News Agency.

Renu Singhs forældre er meget bekymrede for deres datter, og de håber, at hun på en eller anden måde kan få den nødvendige hjælp.

- Jeg er hjælpeløs. Jeg ser hende græde konstant, og jeg ved, at hun langsomt er på vej til at dø, siger moderen Pramila Singh, der arbejder som hjemmehjælper.

Verden på vrangen - 21. nov. 2015 - kl. 12:20 Troede det var en tumor: Se hvad lægerne fandt i denne mands mave

Renu Singhs far, Kumar (32), tjener penge som arbejdsmand, men forældrenes lave indkomst betyder, at de ikke har råd til at give datteren - som er deres ottende barn - den nødvendige behandling.

Håber på hjælp
Da Renu Singh blev født, var svulsten ikke synlig.

- Hun var et normalt barn, men som hun voksede sig større, bemærkede vi en bule, som voksede i midten af hendes hoved. Det endte med, at vi tog hende med på hospitalet, hvor lægerne fortalte, at der var en svulst, og at hun ville dø, hvis hun ikke fik det nødvendige behandling, siger 30-årige Pramila Singh, som håber, at datteren kan få hjælp fra en gavmild sjæl.

- Hun kan ikke gå i skole, og hun har ikke en normal barndom. Mit eneste håb er, at hun kan få hjælp af myndighederne, eller at en barmhjertig samaritaner vil hjælpe hende med at beholde livet, lyder det fra Pramila Singh ifølge Caters News Agency.

Troede det var en tumor: Se læger i Kina fjerne 'kæmpeæg' fra mands mave- (Video: Newsflare)

23 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere