30 års aldersforskel: - Jeg ser mig selv som mentor for min unge hustru

Den 54-årige mand har en søn fra et tidligere ægteskab, der er to år ældre end hans kone 

Følg Samfund

Et amerikansk ægtepar, Vince og Wesleigh Strazzabosco fra Little Rock i staten Arkansas i USA har nægtet at lade deres aldersforskel på 30 år influere på deres forhold.

Selv om det for mange måske lyder provokerende, at Vince fra et tidligere ægteskab har en søn, der er to år ældre end hans kone, omfavner ægteparret deres aldersforskel.

Wesleighs mor er i øvrigt et år yngre end sin nye svigersøn. Men det skaber overhovedet ingen uro for ægteparret, der også for nylig har fået et barn sammen.

Det skriver Daily Mail - Den 24-årige Wesleigh har også lagt adskillige billeder af ægteparret og deres lille baby ud på sin facebook.

Der er mange, der rynker på næsen over aldersforskellen mellem Vince og Wesleigh. Men de er vilde med hinanden og har for nylig fået en datter. (foto: Privatfoto/Facebook)
Der er mange, der rynker på næsen over aldersforskellen mellem Vince og Wesleigh. Men de er vilde med hinanden og har for nylig fået en datter. (foto: Privatfoto/Facebook)
 

I Daily Mail fremgår det i øvrigt, at Wesleigh altid har været interesseret i ældre mænd og har ledt efter en beskyttende ældre mandetype for at udfylde det emotionelle hul, der blev skabt, da hendes far døde, mens hun var et barn.

54-årige Vince fortæller, at han fra starten var fascineret af Wesleighs blonde hår, da de mødte hinanden på internettet.

47-årig blev forelsket i vens 16-årige datter: Nu har de to børn

- Og så har hun et vidunderligt smil. Men vigtigst af alt måske, så brugte hun ordet 'Disney' i sin profil. Og jeg tænkte, at min nye kvinde skulle være en Disney-fan, fordi jeg selv er total fan af Disney, fortæller Vince og tilføjer:

- Jeg har forskellige hatte at tage på i det her forhold ud over at være ægtemand. Jeg føler mig også som en slags mentor. Jeg føler, at jeg kan lære Wesleigh forskellige ting og bringe ting ind i hendes liv, som jeg har været igennem. Og ved hjælp af mine erfaringer kan jeg på en måde gøre hende til en bedre person.

Vince og Wesleigh ses her i Disneyland med deres lille datter. (Foto: Privatfoto/Facebook)
Vince og Wesleigh ses her i Disneyland med deres lille datter. (Foto: Privatfoto/Facebook)
 

Den 24-årige Wesleigh fortæller, at hun aldrig har været tiltrukket af mænd på hendes egen alder, og at hun altid har datet mænd, der var meget ældre end hende selv.

- Jeg har aldrig været interesseret i mænd på min egen alder med henblik på at skabe en familie. Da jeg mødte Vince, blev jeg forelsket i ham, fordi han er en helt anden type mand, fortæller Wesleigh og tilføjer, at hendes forhold til Vince har fået mange til at rynke på næsen.

Amanda er 'forlovet' med gammel lysekrone: Nu har hun taget 'næste skridt'

- En masse midaldrende kvinder tror, at jeg er sammen med Vince udelukkende for pengenes skyld.

Med henblik på fremtiden i ægteparrets forhold er der kun en ting, der bekymrer Vince:

- Men den store aldersforskel mellem os og det faktum, at jeg har en meget ung kone og en meget ung datter i min alder, er det deprimerende at tænke på, at jeg måske ikke kommer til at se min datter som en voksen kvinde. Og jeg kommer måske heller ikke til at opleve mine egne børnebørn, siger Vince.

60-årige Diane brugte hele sin opsparing på sin 36-årige kæreste. - Jeg føler mig så dum, siger hun nu.

Mere fra Ekstra Bladet+

Hun undskyldte kun oprigtigt, da hun hostede

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind