300 danskere strandet i ferieparadis

Der er problemer med med et fly, og derfor er Star Tour-gæster strandet i både Thailand og København

Billedet her er et arkivfoto, men det er taget i Phuket i Thailand (Foto: AP)
Billedet her er et arkivfoto, men det er taget i Phuket i Thailand (Foto: AP)

Ekstra Bladet kunne tidligere onsdag fortælle historien om, at 300 danskere sidder strandet i Københavns Lufthavn, fordi der er tekniske problemer med det fly, de skulle have været af sted mod Phuket i Thailand med tirsdag middag.

De har altså ventet mere end 24 timer på at kunne komme med et andet fly.

Men nu viser det sig, at flyet, som oprindeligt skulle have fløjet til Phuket, også skulle den anden vej hjem igen med en gruppe danskere.

- Ja, vi skulle have været af sted med flyet hjem til Danmark i morges klokken ni. Men klokken 22 i aftes fik vi at vide, at flyet ikke gik, og så blev vi indlogeret på et andet hotel, siger Christian Hertzum over telefonen fra Thailand til Ekstra Bladet i Danmark.

Information via sms
Christian Hertzum er på ferie med sin kæreste, og han begynder at bekymre sig for, om han når hjem på arbejde.

- Jeg er selvstændig og skal passe mit job. Min kæreste har også sin datter passet, og det er jo også et problem at blive ved med at finde pasning, siger danskeren i Thailand.

De er også omkring 300 danskere, som sidder og venter i Thailand.

- Vi har kun fået beskeder via sms. De vil ikke sige til os, hvad fejlen er, og de siger, vi skal kontakte vores forsikringsselskaber. Så har vi lige haft et møde med en guide, men han kunne ikke rigtigt udtale sig, siger Christian Hertzum.

- Det føles, som om Star Tour fralægger sig al ansvar, siger han videre.

Se også: 300 passagerer strandet i Københavns Lufthavn

Star Tour: Det er pokkers ærgerligt
Ekstra Bladet har haft fat i Star Tour for at høre, hvad der gøres for danskerne, der sidder i de forskellige lufthavne.

- Når flyet, der går fra Danmark til Thailand, ankommer derovre, kan vi begynde at gøre det klar til, at de 300 passagerer kan komme hjem. Jeg tør ikke spekulere i, hvornår det bliver, men gæsterne vil blive informeret via sms, når flyet er lettet fra København, siger Nikolai Johnsen, der er pressechef i Star Tour.

- Kan du forstå, at nogle gæster er både vrede og skuffede nu?

- Ja, det ville jeg også selv være, men jeg håber, at vores gæster har tillid til, at vi gør, hvad vi kan så hurtigt som muligt. Ens ferie er meget vigtig, så jeg kan godt forstå, de er kede af det, siger Nikolai Johnsen.

Pressechefen oplyser, at rejseselskabet vil kontakte alle berørte gæster med oplysninger om kompensation for besværlighederne.

I mellemtiden er meldingen fra Christian Hertzum i Phuket klar:

- Vi kommer aldrig til at rejse med Star Tour igen. Det er dybt skuffende og virkelig ærgerligt, for vi har faktisk haft en god ferie. Det kan godt være, at Star Tour prøver, men lige nu føles det ikke som nok, siger danskeren strandet i Phuket.

53 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere