31-årig driller verdensfirma: Nu hedder han det samme

Komikeren hævner sig på gigantisk modefirma, fordi de alt for ofte truer med at sagsøge små firmaer for at have ordet 'Boss' i deres navn

Komikeren Joe Lycett har officielt og lovligt nu skiftet navn til Hugo Boss. Foto: Ritzau Scanpix.
Komikeren Joe Lycett har officielt og lovligt nu skiftet navn til Hugo Boss. Foto: Ritzau Scanpix.

Den britiske komiker Joe Lycett har helt lovligt skiftet sit navn til Hugo Boss. Og det har han gjort for at drille og hævne sig på det gigantiske tyske modefirma Hugo Boss, fordi de ofte truer med at sagsøge små firmaer, der bruger ordet 'Boss' i deres navn. 

Det skriver flere medier heriblandt The Guardian, Independent og Metro.

Komikeren Joe Lycett offentliggjorde nyheden på Twitter, hvor han også fremviste det officielle dokument fra myndighederne, der beviser hans navneskift til Hugo Boss. Den nye 'Boss' skrev blandt andet følgende:

'Det er klart, at Hugo Boss hader, at folk bruger deres navn. Men uheldigvis for dem har jeg i denne uge lovligt skiftet mit navn, og jeg hedder nu officielt Hugo Boss. Alle kommende udtalelser fra mig er ikke fra Joe Lycett men fra Hugo Boss. Ha' det godt'.

På Twitter klager den nye 'Boss' også over, at det tyske milliard-firma truer med at sagsøge små firmaer, fordi de bruger ordet 'Boss' i deres navn, heriblandt et lille bryggeri i Swansea, der har måttet bruge tusindvis af kroner til sagsomkostninger samt til at rebrande deres firma.

Artiklen fortsætter under billedet

Joe Lycetts usædvanlige protest refererer til det lille bryggeri 'Boss Brewing' fra byen Swansea i Wales, der røg ud i et juridisk slagsmål med det store tyske modefirma. Ejerne Sarah John og Roy Alkin blev trukket ind i en fire måneder lang kamp, fordi modefirmaet Hugo Boss i et brev forlangte, at de omgående skulle stoppe med at bruge ordet 'Boss' i deres navn på bryggeriet. Ellers ville firmaet sagsøge dem.

Deres allerbedste øl 'Boss Black' samt deres bedste ølmærke til salg i supermarkederne, 'Boss Boss', måtte derfor nødtvungent skifte navn til henholdsvis 'Boss Brewing Black' og 'Bossy Bossy'.

Joe Lycett skal i fremtiden lave stand-up-komik under sit nye navn Hugo Boss. Foto: Ritzau Scanpix.
Joe Lycett skal i fremtiden lave stand-up-komik under sit nye navn Hugo Boss. Foto: Ritzau Scanpix.
 

På Twitter har Joe Lycett, eller jeg mener Hugo Boss, fået masser af støtte og positive tilkendegivelser for sit drilleri af den tyske modegigant, og han bliver rost for at kæmpe den såkaldt 'gode kamp'.

En fan skrev følgende:

'Jeg troede ikke, at jeg kunne elske dig mere, og så sker det her'.

En anden skrev:

'Du kæmper sgu den gode kamp. Man kan sige, at du rigtig Hugo Bosser den'.

Og en tredje fan skrev:

'Åh min Gud. Gjorde du virkelig det her? Selvfølgelig gjorde du det. Du er jo Joe. Nå nej. Jeg mener, du er jo Hugo Boss.'