35-årig bruger formue på at se dobbelt så gammel ud

35-årige Pavel har farvet sit hår og sit skægt hvidt og elsker at ligne en mand på 60 år - og hans kone er også vild med hans aldrende sølvræv-look

Han er 35 år, men ligner en på 60 år.  Og det er helt frivilligt. (Foto: Facebook)
Han er 35 år, men ligner en på 60 år. Og det er helt frivilligt. (Foto: Facebook)

Mange mænd frygter at blive gråhåret og ser slet ikke frem til at blive ældre. Men for den 35-årige polske fitness-fanatiker Pavel Ladziak er det lige omvendt. Han kan slet ikke vente på, at alderen sniger sig nærmere, og de grå hår titter frem. Så derfor har han brugt en mindre formue på at se dobbelt så gammel ud, som han er. Og det gør han ved jævnligt at farve sit hår og sit skæg helt hvidt.

Den 35-årige Pavel Ladziak, der arbejder som personlig træner i den polske hovedstad Warszawa, bliver ofte betragtet som en pensionist, og der er mange mennesker, der tror. at han har passeret de 60 år. Men det er Pavel totalt ligeglad med. Han har nemlig helt med vilje gjort sit personlige look meget ældre, fordi hans mange følgere på instagram og facebook er helt vilde med, at han ligner en aldrende muskuløs sølvræv, selv om han faktisk kun er 35 år gammel.

På sin facebook har Pavel i øvrigt lagt et genialt 'før og efter'-billede ud, hvor man kan se den store forskel fra dengang, han ikke dyrkede fitness og stadig havde sit mørke hår -  til nu - hvor han ligner en muskuløs bodybuilder på 60 år med sit kridhvide hår.

(artiklen fortsætter under billedet)

Til billedet har Pavel skrevet:

- Kan i huske det her billede af mig. Jeg er enig. Det er så dårligt. Men det er en motivation for mig og for jer. Lige som alle andre kæmper jeg også med min svaghed. Jeg kan stadig huske, hvor jeg startede, og hvor jeg er nu. Jeg vil aldrig overgive mig, fordi jeg ikke ønsker at komme tilbage til den tilstand. Lad os arbejde sammen og lave an aftale. Jeg motiver jer, og i motiverer mig.

Sådan lyder opdateringen fra Pavel til hans mange fans og følgere på facebook.

(artiklen fortsætter under billedet)

På de sociale medier kalder Pavel sig selv for 'Den Polske Viking'. Og Pavel mener selv, at hans muskuløse pensionist-look har gjort ham meget mere populær på de sociale medier, fordi han dermed skiller sig ud fra så mange andre stjerner på de sociale medier.

Og Pavel har heller ikke problemer på hjemmefronten i forbindelse med, at han efterhånden ligner en pensionist. Hans kone Magda er nemlig yderst glad for at være sammen med en voksen og meget moden mand, der ser ud, som om han er godt oppe i alderen.

Til det polske web-medie Wirtualna Polska har Pavel tidligere forklaret, at han farvede sit hår helt hvidt, dengang hans første grå hår begyndte at titte frem. Pavel var nemlig ikke så glad for det såkaldte 'salt og peber'-look, som han kalder det, men foretrak den ægte(falske) vare, nemlig helt hvidt hår.