442 coronatilfælde i Danmark

Nu er der 442 bekræftede smittetilfælde i Danmark

På et pressemøde tidligere på dagen lød det fra Sundhedsstyrelsen, at epidemien nu er på vej ind i sin næste fase. Hvad det betyder, kan du høre her. Video: Ritzau Scanpix

Der er i alt 442 personer i Danmark, der er bekræftet smittet med coronavirus.

Det skriver Sundhedsstyrelsen og Styrelsen for Patientsikkerhed på deres hjemmeside.

Tidligere onsdag var det samlede antal bekræftede smittetilfælde 340 personer. Tallet er altså på kort tid opjusteret med 102 personer.

Regeringen planlægger hastelov for forsamlingsforbud

Antallet af danskere i karantæne er 1303 personer, hvilket også er en opjustering fra tidligere onsdag. De er i karantæne, fordi de har været tæt på en person, der er smittet med virussen.

I alt er 2177 personer i Danmark blevet testet for coronavirus. Én person er meldt rask igen. Ingen er døde på grund af coronavirus i Danmark.

Den raskmeldte person er Jakob Tage Ramlyng, der også var der første dansker, der blev bekræftet smittet med virussen i Danmark.

På Færøerne er der også bekræftede tilfælde af coronavirus. To personer er konstateret smittet, og 86 personer er blevet testet. Heller ingen af dem er døde.

En ældre person er død af coronavirus i Sverige

Der har dog været et enkelt dødsfald i Skandinavien. Det blev bekræftet onsdag, at en ældre mand i Sverige er død som følge af coronavirussen.

Over hele verden er der 118.619 smittede personer. 4292 er bekræftet døde som følge af coronavirus.