51-årig mor føder sit eget barnebarn

Sherri Dickson har født datteren Mandys søn - og dermed sit eget barnebarn. En gerning lægerne mener kan forbedre hendes eget helbred

Sherri Dickson fødte for fire uger siden en søn til sin datter Mandy Shephens. (Foto: Facebook)
Sherri Dickson fødte for fire uger siden en søn til sin datter Mandy Shephens. (Foto: Facebook)
Følg Samfund

51-årige Sherri Dickson fra den amerikanske stat North Dakota har givet sin datter en helt speciel gave - hun har nemlig født datterens søn.

Datteren, Mandy Shephens, og hendes mand Mandy mistede et barn for to år siden, da barnet blev født for tidligt. Derfor undersøgte parret mulighederne for fertilitetsbehandling, og her trådte moren til for at blive surrogatmor, som er lovligt i USA.

Sherri Dickson blev selv mor til Mandy som 19-årig og har siden fået konstateret sygdommen multipel sclerose. Men lægerne mener, at hendes utraditionelle graviditet med datterens søn, er godt for hendes helbred.

Surrogat-mor snød par for deres børn

Lægerne peger ifølge ABC News på, at immunsystemet får et naturligt boost under graviditeten, og at det kan hjælpe hende med at bekæmpe sygdommen.

Efter to forsøg lykkedes det for Sherri Dickson i november 2014 at blive gravid med datteren og svigersønnens barn. Selvom hun er ældre end de fleste andre mødre, synes hun, at graviditeten gik godt - men medgiver dog, at den var noget hårdere end da hun sidst var gravid som 33-årig.

58-årige Julia skal føde sit eget barnebarn

Barnet blev født for fire uger siden og ifølge ABC News har Mandy Shephens haft svært ved at takke sin mor for 'den ultimative gave, livets gave'. Men det skal hun ikke bekymre sig over:

- Hun behøver ikke at takke mig, for jeg har fået et barnebarn - det er den ultimative tak, siger Sherri Dickson ifølge Independent til ABC News.

LIGE NU

Mere fra Ekstra Bladet+

Lad os hermed rose de radikale
LIGE NU