52-årig ligner en ung kvinde: Her er hendes hemmelighed

Pamela Jacobs udseende er så ungdommeligt, at folk ofte tror at hun er sin 21-årige søns kæreste

Pamela Jacobs fra engelske Leeds har et ungdommeligt udseende og et hemmeligt våben. (Foto: Privat).
Pamela Jacobs fra engelske Leeds har et ungdommeligt udseende og et hemmeligt våben. (Foto: Privat).

Hun har formentlig ikke drukket af ungdommens kilde, men der er ingen tvivl om at 52-årige Pamela Jacobs fra engelske Leeds holder sig bedre end de fleste.

 

Rent faktisk ser Pamela så ungdommelig ud, at hun ofte bliver tilbudt studierabat, når hun skal  købe billet til offentlige transportmidler. Hun bliver sågar taget for at være sin 21-årige søns kæreste, når de går ud sammen:

- Jeg oplever ofte at mænd giver mig komplimenter for mit udseende og så nægter at tro på mig, når jeg fortæller dem hvor gammel jeg er. Mit svar er altid det samme - hvorfor skulle en kvinde dog lyve og lægge år til sin alder?, udtaler Pamela Jacobs til Daily Mail.

 

Ifølge Pamela skyldes hendes ungdommelige udseende en kombination af gode gener, motion én gang om ugen og i særdeleshed på grund af hendes hemmelige våben:

- Jeg er vild med kokosolie. Min mor plejede at smøre os unger ind i det fra top til tå, da jeg var lille og jeg har fortsat med at bruge det gennem hele livet. Jeg bruger økologisk kokosolie til at stege i. Jeg kommer kokosolie i kaffen. Jeg bruger det til at fjerne make-up og til hårbehandlinger. Endelig smører jeg mit ansigt og min krop ind i kokosolie to gange om dagen i stedet for at bruge fugtighedscreme, forklarer Pamela Jacobs, der desuden går i sauna og dampbad en gang om ugen. Og så er hun påpasselig med hvad hun propper i munden:

Kokosolie er åbenbart vejen frem, hvis man vil holde
Kokosolie er åbenbart vejen frem, hvis man vil holde
 

Pamela spiser hverken brød, pasta, eller produkter der indeholder hvedemel. Hun spiser heller aldrig frugt - på grund af det høje sukkerindhold, men ellers er hun ikke fanatisk:

- Jeg prøver som udgangspunkt at spise sundt, men tyve procent af det jeg indtager hører til i den mere usunde afdeling. Eks. alkohol og chokolade, forklarer den 52-årige kvinde, der ofte får tilnærmelser fra mænd der er langt yngre end hende. Men ungersvendene har ikke en chance:

- Det er meget smigrende, men jeg foretrækker mænd på min egen alder, fastslår Pamela Jacobs.

52-årige Pamela Jacobs er glad og det har hun da også god grund til (Foto: Privat)
52-årige Pamela Jacobs er glad og det har hun da også god grund til (Foto: Privat)
 

kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Jonas Skov Nielsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen