54-årig mand giver 'fuckfinger' til hel by med gigantisk figur

Han brugte 26.000 kroner på at lave sin 'fuckfinger', der rager syv meter op i luften

Hvis man i bil kører af landevej 128 mellem byerne Westford og Fairfax i den amerikanske stat Vermont, kan man få sig lidt af en usædvanlig overraskelse, der hæver sig langt over trætoppene.

Her har den 54-årige Ted Pelkey nemlig som hævn over kommunen i Westford bygget en kæmpe 'fuckfinger', der er to meter høj og udskåret af en 350 kilo tung fyrretræs-blok. Ted Pelkey har placeret sin 'fuckfinger' på en fem meter høj stålstang. Så 'fuckfingeren', der også er belyst om natten, rager hele syv meter op i luften.

Derfor kan de 2000 beboere i det lille bysamfund Westford konstant se Ted Pelkey's nu berømte 'fuckfinger', som Ted Pelkey konstruerede i vrede over, at han fik nej fra kommunen til at bygge en stor lagerhal på sin grund.

Det skriver flere lokale amerikanske medier heriblandt Boston.com, Burlington Free Press og WCAX3

(artiklen fortsætter under billedet)

Et smukt billede af Ted Pelkey's nu berømte 'fuckfinger', der er vendt mod byen Westford. (Foto: Facebook/Ted Pelkey's Middle Finger Sculpture in Westford)
Et smukt billede af Ted Pelkey's nu berømte 'fuckfinger', der er vendt mod byen Westford. (Foto: Facebook/Ted Pelkey's Middle Finger Sculpture in Westford)
 

Ted Pelkey satte den provokerende skulptur op i fredags. Og den 'strittende pegefinger' til kommunen har allerede skabt masser af debat blandt lokalbefolkningen.

Ted Pelkey's har gennem 10 år har haft en verserende sag med kommunen, hvor han har søgt om tilladelse til at bygge en 730 kvadratmeter stor industri-bygning på sin store private grund, fordi han ønskede at flytte sin virksomhed i selve byen ud til sin private grund, hvor der er masser af plads til også at udvide virksomheden.

Men Ted Pelkey har hele tiden fået nej fra kommunen.

Allison Hope, der er formand for det udvalg i kommunen, der har sagt nej til at Ted Pelkey flytter sin virksomhed, kan imidlertid ikke sige nej til den gigantiske 'fuckfinger', som Ted Pelkey nu sender hende indirekte med sin store skulptur.

Den store 'fuckfinger' er nemlig ikke et reklameskilt, som det er forbudt at opsætte i Vermont. 'Fuckfingeren' falder derimod ind under kategorien 'kunstværk'. 'Fuckfingeren' er i øvrigt udskåret af en lokal kunstner, som Ted Pelkey ikke ønsker at navngive.

1 af 2 Et smukt billede af Ted Pelkey's nu berømte 'fuckfinger', der er vendt mod byen Westford. (Foto: Facebook/Ted Pelkey's Middle Finger Sculpture in Westford)
2 af 2 
75 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere