57 centimeter lang baby født: Se her hvor mange kilo babyen vejer

Et ægtepar på New Zealand er netop blevet forældre til en gigantisk baby, der vejer hele 7,3 kilo

Sådan ser den nyfødte kæmpe baby ud. 57 centimerter lang og en vægt på 7,3 kilo. (foto: Stuff.co.nz)
Sådan ser den nyfødte kæmpe baby ud. 57 centimerter lang og en vægt på 7,3 kilo. (foto: Stuff.co.nz)

En gigantisk stor baby er for nylig blevet født på et hospital i New Zealand. Da babyen efter en lang og smertefuld fødsel endelig kom ud af sin mors mave var den 57 centimeter lang og vejede hele 7,3 kilo. Babyen er næsten dobbelt så stor som gennemsnitsstørrelsen for nyfødte børn.

Fødselslægerne havde allerede inden fødslen forudsagt, at babyen ville være ganske stor, men både lægerne og forældrene var chokerede, da de så hvor stor babyen faktisk er. Babyen blev i øvrigt født på Wellington Hospital på nordøen i New Zealand.

Forældrene til den store baby ønsker at være anonyme. Faren har dog oplyst, at der er tale om en søn. Til mediet Stuff.co.nz fortæller den anonyme far ganske kort:

- Vi er ikke selv høje nogen af os, så vi er lidt usikre på, hvor hans størrelse egentligt stammer fra.

Selv om den gigantiske baby fra New Zealand er usædvanlig stor, er det dog ikke verdens største baby nogensinde. Ifølge Guiness World Record tilhører verdensrekorden for den største baby, der nogensinde er født, stadig den canadiske 'kæmpe-kvinde' Anna Bates, der for 138 år siden fødte en baby, der vejede mere end 10 kilo.