58-årige Leif har logerende: Bor sammen med en elg

- Hun ville have mad hver anden time døgnet rundt. Jeg har børn og har set, hvordan fruen har ammet dem, men jeg havde ikke regnet med, hvor stor en opgave det var

Leif Lind, der går under navnet 'Elgemanden', driver Gårdsjö Elgepark i Sverige.

Han elsker elge og særligt den fireårige elg Olivia, der har en helt speciel plads i hans hjerte. Hun får nemlig lov til at bo sammen med Leif Lind og hans familie i deres hus.

Olivia havde en hård start på livet, da hendes mor nægtede at give hende mad, da hun var kalv. Leif Lind så, hvordan hun blev mindre og mindre, og han besluttede sig for at tage hende med ind i huset og sørge for, at hun blev fodret.

Han ryddede derfor kælderen, og når familien gik i seng, gik han ned under og sov ved siden af Olivia.

- Jeg tog hende ind og overtog mit barns legerum nedenunder. Der tilbragte Olivia og jeg fire måneder, når resten af familien sov ovenpå, siger han til den svenske avis Aftonbladet.

En periode, som han husker som god, men hård.

- Det var svært at tage sig af en elg og min hverdag. Hun ville have mad hver anden time døgnet rundt. Jeg har børn og har set, hvordan fruen har ammet dem, men jeg havde ikke regnet med, hvor stor en opgave det var, uddyber han over for Aftonbladet.

Leif Lind sov ved siden af elgen Olivia i fire måneder, så han kunne sørge for, at hun fik det mad, hun havde brug for. Foto: Privatfoto.
Leif Lind sov ved siden af elgen Olivia i fire måneder, så han kunne sørge for, at hun fik det mad, hun havde brug for. Foto: Privatfoto.
 

Olivia blev med tiden stærkt nok til at komme udenfor, men eftersom hun havde tilbragt sine første fire måneder sammen med Leif Lind og hans familie, havde det medført, at hun var blevet bange for de andre elge.

Med tiden blev hun dog vant til dem, og hun lever derfor nu uden for blandt de andre elge. Det sker dog ofte, at Leif Lind forbarmer sig og tager hende med indenfor. Noget, som hans kone ikke er helt tryg ved.

- Fruen er altid så bange for, at Olivia ødelægger noget, når hun kommer ind, men hun er som en balletprinsesse, når hun er inde. Hun vejer 350 kilo, men hun går rundt, som hun gjorde, da hun vejede 25 kilo, understreger han over for Aftonbladet.

Carol har været forelsket i togstation i 36 år - nu er de blevet gift.

1 af 2 
2 af 2 Foto: Privatfoto.
32 kommentarer
Vis kommentarer