60-årig brugte hele sin opsparing på sin 26-årige kæreste: - Jeg føler mig dum nu

- Jeg har aldrig elsket nogen, som jeg elskede ham, fortæller 60-årige Diane, der nu indrømmer, at hendes 'toyboy' fra Sri Lanka nok aldrig elskede hende

Diane var opsat på at bevise over for familie og venner, at det var ægte kærlighed mellem hende og hendes 34 år yngre mand. Nu indrømmer hun, at hun tog grueligt fejl. Foto: Privatfoto
Diane var opsat på at bevise over for familie og venner, at det var ægte kærlighed mellem hende og hendes 34 år yngre mand. Nu indrømmer hun, at hun tog grueligt fejl. Foto: Privatfoto
Følg Samfund

Under en ferie i 2011 mødte Diane en 34 år yngre fyr, Priyanjana De Zoysa.

Syv måneder senere blev de to gift, og efter at have solgt sit hus i East Lothian i Skotland, flyttede hun ned til sin mand i 2015.

I Sri Lanka brugte hun hele sin opsparing – omkring en halv million kroner – på en minibus til sin ’toyboy’ og et hus, de kunne bo i, i Ahungalla.

Bedstemor sendte invitation til forkert nummer: Nu spiser Jamal med for tredje år i træk

Men manden blev ifølge 60-årige Diane De Zoysa myrdet sidste år, og siden var hun – indtil nu – strandet i landet.

Det fortæller hun eksklusivt til Daily Record nu, hvor hun netop er hjemvendt til Skotland efter en 20 timer lang hjemrejse.

'De sagde, det kun handlede om penge'
Overfor mediet indrømmer hun, modsat hvad hun dengang påstod overfor sine venner og familie, at hendes mand 'tydeligvis ikke elskede hende'.

Hun fortæller, at Priyanjana De Zoysas familie har holdt hende under husarrest og har nægtet at lade hende sælge sit hus. Desuden har de forlangt, at hun overdrog sin pension til dem.

Foto: Privatfoto
Foto: Privatfoto
 

- Jeg føler mig ret dum nu, fordi jeg ikke lyttede til min familie og mine venner, for de sagde, at det kun handlede om penge, siger Diane De Zoysa til Daily Record.

47-årig blev forelsket i vens 16-årige datter: Nu har de to børn

- Jeg troede virkelig, han elskede mig, men det gjorde han tydeligvis ikke.

- Min mands familie holdt mig nærmest under stuearrest i to år. Jeg kunne ikke gå nogen vegne – ikke engang til stranden, fortæller den hjemvendte, 60-årige skotte.

'Har aldrig elsket nogen, som jeg elskede ham'
Diane De Zoysa fortæller også, at hun i løbet af årene, hvor hun boede sammen med sin unge mand, begyndte at frygte, at han havde en anden kone. Mistanken dæmrede, da hun en dag faldt over nogle af hans personlige papirer.

Der gik ifølge hende ikke lang tid efter hun flyttede til Sri Lanka og havde brugt hele sin opsparing på hus og minibus, før det gik op for hende, at ægteskabet for Priyanjana De Zoysa kun handlede om penge.

- Ingen af mine venner syntes, at det var en god idé. Men jeg elskede ham virkelig, og jeg troede virkelig, at han elskede mig, og jeg ville gerne modbevise dem alle sammen.

- Jeg har aldrig elsket nogen, som jeg elskede ham. Han var altid kærlig overfor mig. Han var desperat efter, at jeg skulle flytte ned til ham, siger Diane De Zoysa.

Priyanjana De Zoysa døde angiveligt i maj sidste år efter han blev ramt af tre skud.

47-årige Andy blev forelsket i sin vens 16-årige datter - nu har de to børn. Mød dem her.

Mere fra Ekstra Bladet+

Det nye parti er et personligt projekt for Inger Støjberg

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind