70-årig fanatiker går til ekstremer for at fange Pokemon

Han kan spille Pokemon Go i 20 timer i træk, før hans telefoner løber tør for strøm

Den 70-årige Chen er her ved at gøre klar til daglige Pokemon-jagt med 11 mobiltelefoner monteret på sit cykelstyr. (Foto: Ritzau/Scanpix)
Den 70-årige Chen er her ved at gøre klar til daglige Pokemon-jagt med 11 mobiltelefoner monteret på sit cykelstyr. (Foto: Ritzau/Scanpix)

Der er mange danskere, der er vilde med Pokemon Go. Men det er nok de færreste, der er lige så fanatiske med det populære mobil-spil som den 70-årige Chen San-yuan fra Taiwan. Han har nemlig placeret hele 11 smartphones på sin cykel for at opnå de ultimative resultater, når han dagligt cykler rundt for at fange hundrede vis af digitale monstre, når han spiller Pokemon Go.

Det skriver flere medier heriblandt tv-stationen EXP.GG, Daily Mail og Metro, og European Pressphoto Agency har leveret de herlige billeder af den 70-årige Pokemon-jæger fra Taiwan.

Chen San-yuan fortæller, at han kan spille 20 timer i træk, før hans 11 mobiltelefoner og hans ni powerbanks, der er placeret i cykelkurven, løber tør for strøm.

Den 70-årige Taiwan-kineser cykler ofte rundt i gaderne til klokken 04.00 om morgenen i sin evige jagt på Pokemon-monstre. Han fortæller selv, at han bruger cirka det, der svarer til 10.000 kroner om måneden på sin Pokemon-hobby. Pengene går til hans mange køb af Pokemon Go apps samt til det udstyr, han skal bruge for at få strøm til sine mobiltelefoner.

(artiklen fortsætter under billedet)

Her ses et nærbillede af de 11 mobiltelefoner, som Chen har monteret på sin cykel. (foto: Ritzau/Scanpix)
Her ses et nærbillede af de 11 mobiltelefoner, som Chen har monteret på sin cykel. (foto: Ritzau/Scanpix)
 

Onkel Pokemon
Chen San-yuans foretrukne sted er en park, som han besøger fem til seks gange om ugen. Både lokalt og internationalt bliver Chen allerede kaldt for 'Onkel Pokemon'. Men han var helt uvidende om sin kult-status, før han blev opsøgt af den taiwanesiske tv-station EXPGG, der lavede et tv-indslag med ham. Det kan du se her.

Den spilleglade Chen fortæller også, at han er overbevist om, at hans Pokemon Go-hobby kan forhindre, at han får Alzheimer-sygdommen, fordi han holder hjernen i gang samt, at han via spillet får social kontakt med andre spillere i en høj alder.

Chen fik i øvrigt kendskab til Pokemon Go i 2016, da hans barnebarn viste ham, hvordan man spillede spillet. Den 70-årige Chen er nu så erfaren i Pokemon Go, at han altid starter over level 30. Og han regner med, at han meget snart vil have monteret hele 15 mobiltelefoner på sin cykel i stedet for de 11, han netop nu kører rundt med.

 

1 af 2 Her ses et nærbillede af de 11 mobiltelefoner, som Chen har monteret på sin cykel. (foto: Ritzau/Scanpix)
2 af 2 Den 70-årige Chen er her ved at gøre klar til daglige Pokemon-jagt med 11 mobiltelefoner monteret på sit cykelstyr. (Foto: Ritzau/Scanpix)
16 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere