74-årig kvindelig bodybuilder: Jeg tager 60 armbøjninger om dagen

Janice Lorraine fra Australien startede med at dyrke bodybuilding for 20 år siden - og hun er 'still going strong'

74-årige Janice poserer her som bodybuilder. (Foto: PR Foto)
74-årige Janice poserer her som bodybuilder. (Foto: PR Foto)
Følg Samfund

Hun laver 60 armbøjninger og dagen, løber 32 kilometer om ugen, dyrker vægtløftning og benytter 13 forskellige motions-maskiner tre gange om ugen i et fitness-center hele året året. Hun er lille og spinkel, men har muskler som stål og er stærk som en bjørn.

Det er den meget rammende beskrivelse for den 74-årige australske kvinde Janice Lorraine, der er professionel bodybuilder og 'still going strong'.

Den aldrende bedstemor fra Canberra i Australien er i øvrigt på vej til en international bodybuilder-konkurrence i Thailand, hvor hun endnu engang skal indtage muskuløse positurer i sin lille bikini og forsøge at bevise, at hun er en af verdens bedste veteran-bodybuildere. 

Janice, der tidligere har arbejdet som skolepsykolog, kastede sig over bodybuilding, da hun for 20 år siden afsluttede sit arbejdsliv som psykolog. Det afslørede hun i tv-programmet Today for nylig.

Ville være stærk i alderdommen
- I et fitness-center så jeg en gruppe midaldrende kvinder, der virkede meget svage. Og senere på en parkeringsplads så jeg en kvinde, der ikke var i stand til at gå selv med kødet hængende ned fra sine arme. Og så lovede jeg mig selv, at sådan skulle jeg aldrig ende, fortalte Janice, der herefter begyndte at dyrke bodybuilding, fordi hun mener, at det også skaber stærke knogler.

Og for Janice var det også vigtigt, at der var et formål med det hele, så derfor kastede hun sig også ud i selve konkurrence-aspektet af bodybuilding og har deltaget i et hav af konkurrencer

Som en lille ekstra detalje kan det nævnes, at Janice's ægtemand med sine 51 år er 23 år yngre end sin kone. Han rejser med hende rundt i verden og hjælper i øvrigt til med at smøre hendes krop ind i spray-tan, så hun ser brun ud under konkurrencerne.

Se her flere billeder af Janice i den britiske avis Daily Mail.

 

Janices 23 år yngre ægtemand smører hende ind i spray-tan før alle konkurrencerne, så hun virker mere solbrun. (foto: PR Foto)
Janices 23 år yngre ægtemand smører hende ind i spray-tan før alle konkurrencerne, så hun virker mere solbrun. (foto: PR Foto)

 

 

 

 

 

 


 

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

De står tilbage og ligner idioter