76-årige Gitte vil på date: Jeg gider ikke være alene mere

Er du over 60 år, har du nu mulighed for at date på pensionistdating.dk. Vi har mødt Gitte Espensen, som er vild med konceptet

76-årige Gitte Espensen fra Helsingør nægter at leve et kedeligt liv. Hun rejser flere gange om året. Faktisk så ofte at hun ender med at bo i udlandet over længere tid. Men hun er træt af at være alene om alle oplevelserne:

- Det er altid dejligt at have en med. En man kan rejse med, tage i teateret eller gå til koncerter med, fortæller hun.

Gitte er derfor ved at oprette en profil på pensionistdating.dk. En ny datingside for mænd og kvinder over 60 år. Hendes intention var at finde en ven, men skulle kærligheden opstå, vil hun ikke love, at hun holder sig tilbage: 

- Jeg er 'openminded'. Skulle der opstå et eller andet hyggeligt, så er det også i orden.

Se også: Jette fra 'Ensom midt i livet': Dating er dødsygt

Profilbilledet er vigtigt
Da Ekstra Bladet er på besøg hos Gitte, spørger hun, om vi ikke kan hjælpe hende med at tage et billede til hendes profil. Hun syntes, at det er vigtigt, at man ser præsentabel ud:

- Det betyder noget, at man lægger et billede ind, som fanger folks opmærksomhed. Det vil jeg da også syntes, fortæller hun.

Men det gælder også for hendes fremtidige partner:

- Det betyder noget at han har en hjerne og har humor. Han må gerne se præsentabel ud, for man vil jo gerne have ham med til ting og sager.

Se også: Det lyver vi om på 1. date

Pensionistdating.dk
Det er foreningen Pensionistkortet, som står bag datingsiden, der havde premiere den 9. marts 2015.

Hjemmesiden har allerede adskillige aktive brugere. Nogle søger kærligheden, mens andre søger nye venner og bekendtskaber.

Alle pensionister, der ønsker at oprette en profil har mulighed for at kontakte Pensionistkortet for at få hjælp til oprettelsen.

Hør hvilken mand Gitte søger i indslaget øverst!

23 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere