Annonce:
Annonce:

Året der gik: Her er de mærkeligste trends fra 2015

Se tre skøre internet-diller, der har hærget i år, herunder

Ingen udfordring har overgået sidste års 'Ice Bucket Challenge' i popularitet, men måske det sker i 2016? Her ses den tyske model Michaela Schäfer tage udfordringen uden en trævl på kroppen.
Annonce:
Følg Samfund

Det sker med jævne mellemrum at en ny skør trend rammer internettet og breder sig over alt, kun for at forsvinde igen lige så hurtigt som den dukkede op.

Den uden tvivl mest kendte og sejlivede dille var 'Ice Bucket Challenge', som havde sin gang på nettet det meste af 2014. Se et eksempel på 'Ice Bucket Challenge' over artiklen.

Ingen diller i 2015 har været i nærheden af at nå samme niveau som 'Ice Bucket Challenge', men herunder kan du se tre forskellige af slagsen, som alle har haft sin gang på nettet i løber af året der gik:

1. Hold a coke with your boobs challenge

Denne udfordring ramte nettet i maj måned, hvor den levede et kort men intenst liv i små 14 dages tid. Herefter gik den i glemmebogen, og du havde sikkert også glemt alt om den, indtil du læste artiklen her. Hvis du da overhovedet havde hørt om den i første omgang.

Annonce:

Ny trend: Hold en cola-dåse med babserne

2. Dizzy goals challenge

Mange fodboldklubber udnyttede denne udfordring til at promovere både klub og spillere på de sociale medier i august måned, hvor mange af Europas store ligaer har sæsonstart. Herunder ses Christian Eriksen tage udfordringen sammen med kollegerne Harry Kane og Dele Alli:

Christian Eriksen falder helt på røven

3. Condom challenge

Den sidste udfordring har faktisk kun en lille måneds tid på bagen, men de fleste har lykkeligt glemt alt om den igen. Af ukendte årsager blev det dog i november måned vildt populært at fylde et kondom med vand og få det klasket i hovedet foran et kamera. Gør man det rigtigt, kan kondomet til forveksling ligne en rumhjelm fyldt med vand.

Kondom-udfordring hitter på nettet

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Varmechecken går til narko - hvordan synes I selv det går?
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: