Året der gik: Twerk-tøser rystede røven for vildt

Tv-redaktionen har gennemgået de mest populære indslag fra året, der gik. I klippet kan du se den udvalgte video fra november

Her kan du se deltagernes præstation til DM i twerking

Se den bedste video fra november foroven
__________________________

Hvad talte folk om i 2014? Hvad blev der delt på Facebook? Hvad fik jer læsere op af stolen og fik jer til at blive forargede, forundrede, fascinerede eller måske bare trække på smilebåndet?

Selvom twerking fik en opblomstring allerede i 2013, så blev dansefænomenet bare endnu større i 2014. Derfor var det helt naturligt, at det første DM i twerking så sit lys, og Ekstra Bladet sendte LIVE fra festlighederne.

Drengene er godt tilfredse med pigernes bagside. (Foto: Anthon Unger) TV TV: Paradise-pigerne ryster baller

Ti deltagere var med i konkurrencen om at blive kåret til Danmarks bedste twerker, og fra det sekund første danser betrådte natklubbens scene, blev der gået til den med liv og sjæl.

Deltagernes engagement smittede af på det talstærke publikum, som hujede og heppede hele vejen igennem.

Sex & samliv TV: Alt du ikke vidste om at ryste røv

Vinderen af den intense dyst i ballesving blev Milou fra København, der ud over æren modtog et gavekort til en værdi af 2.500 kroner.

- Jeg er simpelthen så glad. Det er fandeme lækkert, lød det efterfølgende fra vinderen, der håber, at sejren vil gøre hendes mor stolt.

I dommerpanelet sad blandt andet Danmarks ukronede twerkdronning Louise, der sportsligt havde overladt scenen til de nye twerkere. Du kan se Louise i aktion lige her:

Du kan se meget mere twerking lige her:

Tv-redaktionen har vurderet, hvilke videoer der har optaget folk mest muligt i de forgangne måneder ved at kigge på kommentarer på ekstrabladet.dk, visninger og interaktioner, som betyder kommentarer og delinger på de sociale medier.

0 kommentarer
Vis kommentarer