Årets gode gerning? Forærer bil til datters dagplejer

Dagplejerens dedikerede indsats indsats skulle ikke gå ubemærket hen, syntes forældrene. Se hendes reaktion herunder

Se det rørende øjeblik her. (KSLA/Kamera One)

En indsats udover det sædvanlige fortjener at blive belønnet ud over det sædvanlige.

Sådan tænkte amerikanske Brittney Nichols, da hun valgte at forære sin toårige datters dagplejer Christy Owens en bil i en video, der har høstet titusindvis af likes og delinger på Facebook, beretter lokalmediet KSLA.

'Hver morgen når jeg afleverer min datter, er Christy fuld af glæde', forklarer Brittney Nichols under videoen.

'Christy er altid så utroligt glad og venlig. Hun behandler børnene som var de hendes egne. De elsker hende alle sammen, ligesom os forældre. Jeg så Christy komme gående en søndag, iført sin søndagskjole med sin bibel under armen. Det føltes som om Gud inden i mig for at høre om hendes transportmuligheder. Lang historie kort, så ejede Christy ikke noget køretøj, og havde heller aldrig haft mulighed for eje en, eller få et kørekort... før i dag'.

I løbet af et par uger formåede Brittney Nichols derfor at indsamle nok penge nok til at forære den vellidte dagplejer en brugt Chevrolet Cavalier, køretimer, bilforsikring og en istandsættelse af bilen.

I videoen fra overrækkelsen bliver Christy Owens dybt rørt over den flotte gestus, hvorefter hun bliver sendt direkte af sted til sin første køretime.

Se den rørende video over artiklen

11 kommentarer
Vis kommentarer