Annoncørbetalt indhold Hvad er Annoncørbetalt indhold?

Årets sjoveste prank? Forældre driver ungerne til vanvid

Forældrene i denne video får ungerne til at gå amok ved et fejt trick

Følg Samfund

Børn og unge bruger i dag mere tid foran skærmen end nogensinde før. Og især computerspil fylder meget hos de lidt større børn.

Det ved de fleste forældre nok godt, og netop derfor er ovenstående prank rigtig godt fundet på.

Så hvis du gerne vil lege den onde drillenisse overfor dine børn, kan du jo overveje at lave samme prank hjemme hos dig selv.

Sådan optimerer du dit Wifi
Med en ny app kan du scanne dit hjem og finde ud af, hvor du har stærkt og svagt wifi-signal. Wifiscanneren analyserer ganske enkelt dit netværk og hjælper dig til en bedre wifi-forbindelse.

Du kan hente appen på Google Play og App Store.
 
Artiklen er sponseret af Stofa

Hvordan virker Stofa WifiScanneren?

Det kan være svært at finde ud af, hvorfor du har problemer med dit wifi. Der er nemlig mange ting, der kan påvirke dit wifi-signal. For eksempel placering af router/modem, dine naboers wifi og andet elektronisk udstyr i dit hjem,

Med Stofa WifiScanneren kan du måle wifi-signalet i alle hjørner af dit hjem, og du ser med det samme, om signalet er stærkt eller svagt. Du åbner blot app'en på din smartphone og giver den en rundvisning i dit hjem. Undervejs kan du markere, hvilket rum du er i - så har du et godt overblik over din rute.

Når du er færdig med at scanne dit hjem, får du et kort, hvor du kan se din rute, og en samlet vurdering af dit wifi-signal og nogle gode råd til, hvordan lige præcis dit signal kan blive bedre.

Du kan bruge app’en, hvis du har en iPhone eller en Android-telefon. Du søger bare efter ’WifiScanneren’. Hent app’en og du er klar til at scanne dit hjem. App'en er gratis og for alle, så du behøver ikke være kunde ved Stofa for at bruge den.Artiklen er sponseret af Stofa
 

Mere fra Ekstra Bladet+

Det nye parti er et personligt projekt for Inger Støjberg

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind