Aber på flugt: Nu er tre ud af fire fanget

En abe er stadig løs, efter at i alt fire aber for en uge siden slap væk fra Munkholm Zoo

Aberne har været på flugt siden lørdag

Tre ud af de fire aber, der for en uge siden slap ud af deres indhegning i Munkholm Zoo i Djursland, er nu blevet fanget.

Det skriver TV2 Østjylland.

Zoo-ejer Benny Johansen bekræfter over for Ekstra Bladet, at man har fanget en abe.

- Den var løbet op på en gård, og der var nogle søde mennesker, jeg talte med, der holdt øje med den. Og så gik den i fælden der, siger han.

Her forsøger Benny sig med bananmos - som altså har vist sig ikke at fungere på de stædige aber Samfund Frustreret Abe-ejer med ny plan: Nu har jeg dem!

Det var torsdag aften, at Benny Johansen fik en melding om, hvor aben befandt sig, men det var først fredag morgen, aben gik i den fælde, han havde sat op.

- Vi satte fælden op og gav aben ro. Det er det, det gælder om, når man vil fange en abe. Hvis man forstyrrer hele tiden, stikker de af, og så kan vi ikke fange dem, siger zoo-ejeren.

Mangler én
Nu er der derfor kun en abe, der mangler af blive fanget. Og Benny Johansen ved godt, hvor den befinder sig.

Samfund Aber på flugt: Nu får de tre gange bedøvelse

- Den er på en ødegård 200 meter fra Munkholm Zoo, og der venter vi bare på, den går i fælden, siger han.

Her sidder aben oppe i et træ.

- Vi  har en person derhenne, som holder øje med stedet, og så har vi sat tre fælder op med søde sager i. Men den sidder bare oppe i træet og kigger på os, siger Benny Johansen til TV2 Østjylland.

  Billedet her er et arkivfoto fra Givskud Zoo, og de har altså ikke noget at gøre med de fire, der undslap i lørdag. Det er dog samme type abe (Foto: Anders Brohus) Samfund Udbryder-aberne fundet i træer: Skal lokkes ned med frugtbur

16 kommentarer
Vis kommentarer