Advarer mod Jordens undergang: 'Dødsplanet vil ramme os i 2017'

Ifølge forfatteren David Meade er der overvældende beviser for, at en dødsplanet vil ramme jorden

I 1998 skulle stjerner som Bruce Willis, Owen Wilson og Steve Buscemi i filmen 'Armageddon' smadre en asteroide med kurs mod jorden. Video: Buena Vista Pictures Distribution

Hvis du troede, at 2016 var skidt, så kan du godt tro om igen. I hvert fald hvis man skal tro forfatteren og forskeren David Meades vilde forudsigelse.

Det er ikke første gang, at vi har fået denne tvivlsomme besked, men ifølge ham vil Jorden går snart under.

Men nu har teorien fået en ny bannerfører i form af forfatteren, der netop nu er aktuel med bogen 'Planet X - The 2017 Arrival'.

Det skriver flere medier heriblandt New Zealand Herald og Metro.

Forfatteren David Meade har længe været fortaler for teorien, der har dødsplaneten 'Planet X' som omdrejningspunkt. Ifølge den kontroversielle videnskabsmand har han overvældende bevis for, at denne planet vil kollidere med jorden i september eller oktober 2017.

- Offentligheden bliver ført bag lyset, så myndighederne undgår panik. Antallet af jordskælv er steget intenst, mens stormene er fordoblet i både antal og styrke. Derudover er hedebølgerne stærkere og længere end nogensinde, siger David Meade.

Videnskab NASA-forsker advarer om Jordens undergang: Vi kan intet stille op

En asteroide med en bredde på 2,6 km nærmer sig jordens kredsløb i weekenden. Samfund NASA bekræfter: Kæmpe asteroide tæt på jorden i weekenden

Ifølge forfatteren vil dødsplaneten ved navn Nibiru ramme et område omkring Sydpolen, men selv om han peger på 'overvældende beviser', så fortæller han ikke, hvad disse beviser dækker over.

NASA afviser: En myte
Det er langt fra første gang, at vi er blevet advaret om, at verden snart går under. Alligevel er vi her endnu.

NASA har da også tidligere afvist teorien om dødsplaneten Nibiru.

- Der er ingen faktuelle beviser for, at Nibiru-myten eller andre Planet X-myter er sande. Hvis de var virkelige, og de havde kurs mod jorden, så ville vores astronomer have fulgt dem i årevis, og vi ville kunne se dem med de blotte øjne, har NASA tidligere fortalt.

Den selvudnævnte profet Efrain Rodriguez mener, at vores dage på jorden snart er talte. (Foto: AP) Samfund Profet advarer: Jorden går under om få uger

Det er dog ikke mere en tre uger siden, at NASA selv advarede mod Jordens undergang.

Advarede selv
For millioner af år siden ryddede en meteor dinosaurerne fra jordens overflade, og den samme skæbne kan overgå os mennesker.

Det fortalte forsker for NASA, Joseph Nuth, ved det årlige American Geophysical Union-møde i San Fransisco i mandags.

- Det største problem er sådan set, at der ikke er så meget, vi kan gøre ved det i øjeblikket, sagde Joseph Nuth fra sin talerstol.

Det skriver det britiske medie The Guardian.

Joseph Nuth gjorde opmærksom på, at store, farlige asteroide og kometer er ekstremt sjældne, sammenlignet med de små objekter, som nogle gange nærmer sig jorden.

I 1996 skete det dog, at en afvigende komet ramte Jupiter, og i 2014 fløj en komet meget tæt på planeten Mars.

Joseph Nuth forklarede i den sammenhæng, at kometen mod Mars først blev opdaget 22 måneder, før det skete, hvilket ikke er i nærheden af at være tid nok, til at vi ville kunne stille noget op, hvis den havde haft retning mod Jorden.

Det lignede dommedag, da Puyehue-vulkanen i 2011 gik i udbrud syd for Santiago i Chile.  (Foto: AP) Samfund Eksperternes bud: Sådan går Jorden under

- Der kommer ikke nogen overraskelser i overmorgen, fortæller ekspert om risikoen for at en asteroide tager livet af menneskeheden. (Foto: All Over) Samfund Asteroide-ekspert: Jorden er ikke truet