Advarsel: Del ikke denne video

En video med seksuelt indhold af to mindreårige florerer blandt unge - nu advarer skoler mod at besidde og dele den

Som et ondt minde af den famøse Umbrella-sag, går en ny video med seksuelt indhold af mindreårige nu åbenbart sin runde på nettet.

Politiet er involveret i sagen, hvor de også har taget kontakt til skolerne i Kolding, hvor videoen indtil videre er blevet delt.

På den baggrund har flere skoler nu valgt at advare deres elever mod videoen og gøre opmærksom på, at deling og besiddelse af videoen er ulovligt, skriver JydskeVestkysten.

Opslag på Intranet
En af skolerne, der har valgt at advare deres elever, er Brandkjærskolen. De har skrevet ud til elever og forældre på Intranet med advarslen. Skoleleder Catharina Ørnsholt-Christoffersen håber at kunne gøre en forskel med advarslen.

- Grunden til, at jeg henviser til Umbrellasagen er, at jeg oplever, at sådan en sag hurtigt går i glemmebogen. Der sker et eller andet, når først skoledagen og hverdagen går i gang. Så glemmer man alvoren af de her sager, siger skolelederen til TV 2.

Sydøstjyllands Politi bekræfter over for JydskeVestkysten, at de arbejder på en sag om en person, der har taget billeder eller optaget video, der kan deles.

- Det handler om at stoppe det her. Det er derfor, vi advarer kommunen - for at give unge mulighed for at sige, at det her deltager vi ikke i, siger vicepolitiinspektør ved Sydøstjyllands Politi Frede Nissen til lokalavisen.

22 kommentarer
Vis kommentarer