Annonce:
Annonce:

Advarsel: Hvor ond har man egentlig lov til at være mod dyr?

En hundehvalp blev fundet vandrede rundt i et skovområde i Polen, efter den var blevet voldsomt tortureret og havde fået stukket sine øjne ud

Den lille hund fik stukket begge sine øjne ud af en mystisk fremmed. (Foto: CEN/@omnivet.strzelce)
Den lille hund fik stukket begge sine øjne ud af en mystisk fremmed. (Foto: CEN/@omnivet.strzelce)
Annonce:
Følg Samfund

Den menneskelige ondskab mod dyr er indimellem så modbydelig, at man næsten ikke kan fatte det. Det viser en skræmmende nyhed fra Polen, hvor en hundehvalp blev fundet vandrende rundt i et skovområde i Polen, efter at den var blevet voldsomt tortureret og havde fået stukket sine øjne ud.

Det var myndigheder fra den lille landsby Smoliny i det nordvestlige Polen, der havde fundet den lille hundehvalp, før de tilkaldte dyrlægen Marcin Wegrzyn. Det skriver det britiske medie Metro

Stor vrede over dyremishandlingen
Vreden over den alvorllige dyremishandling var naturligvis stor på de sociale medier i Polen, efter at den grufulde historie var blevet offentliggjort, og dyrlægen Marcin Wegrzyn lagde også billeder ud på de sociale medier og bad om hjælp til at finde ud af, hvad der egentlig var sket med den lille hund. Og det samme gjorde hjemmesiden Polica Pro:

Annonce:

Hundens øjne var ifølge oplysninger fra myndighederne stukket ud af en mystisk fremmed, og dyrlægen behandlede allerede den lille hund på det sted, hvor den blev fundet, før hunden kom i sikkerhed på det nærliggende behandlingshjem Altarira Foundation.

Dyrlægen Marcin Wegrzyn forklarer, at hunden var ekstremt udmattet og udmagret, da den et par timer efter den blev fundet fik kirurgisk behandling af området omkring sine øjne.

Får syet sine øjenlåg sammen
- Behandlingen bestod i lukke hundes øjne permanent. Det gjorde ved at sy øjenlågene sammen. Hvis vi ikke havde gjort det, var der måske opstået infektioner i området, hvor øjnene blev stukket ud. Hunden vil i øvrigt få fjernet stingene om ca. en uge, fortæller dyrlægen Marcin, der i forbindelse med behandligen af hunden har givet den navnet 'Pirat'.

Netop nu er politiet i gang med at undersøge den brutale sag og efterlyser vidner, der kan fortælle noget om, hvad der skete med den lille hund.

Når den lille hund 'Pirat' har fået det bedre, vil myndighederne i Smoliny forsøge at finde et nyt hjem til hunden.

Dyrlægen Marcin forklarer:

- Pirat får brug for et hjem, hvor man kan lære den at leve uden sine øjne. Hunden er godt på vej til at få et bedre helbred allerede nu.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Så er hun alligevel dansker
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: