Advarsel mod stærke billeder: 23-årig model fik skamferet sit ansigt af pitbull

Den 23-årige model fortæller, at hendes næse hang ud fra ansigtet efter de voldsomme hundebid

Den 23-årige australske model Suzel Mackintosh fortæller, at hun efter flere voldsomme hundebid fra en pitbull nytårsaften følte, at hun lignede Heath Ledgers arrede karakter 'The Joker' i Batman-filmen 'The Dark Knight'. Men hun har givet sig selv det løfte, at hun vil arbejde koncentreret på at genskabe sin karriere som model.

Det skriver flere britiske medier heriblandt Irish Independent, Daily Mail, Daily Star Sunday og Metro

Den smukke model tilbragte en uge på hospitalet, hvor hun fik foretaget plastikkirurgi i sit ansigt i forhåbning om at redde sit smukke udseende. Umiddelbart efter operationerne havde hun dog stadig nogle voldsomme ar i ansigtet, der i dag er mindre synlige. Suzel Mackintosh har dog stadig mén efter de voldsomme hundebid, og det er stadig svært for hende at løfte sin overlæbe på grund af de muskelskader, hun også fik i ansigtet.

Den 23-årige Suzel er bosiddende i London, men stammer oprindeligt fra Perth i Australien. Det var under en rejse til sit hjemland omkring nytårsaften, at hun blev udsat for de voldsomme hundebid.

Suzel var taget på camping-tur med en gruppe venner i et øde område omkring Pemberton i det sydlige Australien. I løbet af dagen havde hun og vennerne leget med hunden, uden at der var problemer. Men da natten faldt på, blev hunden placeret inde i en bil.

- Jeg skulle hente noget i bilen, og så sprang den på mig bed sig fast i mit ansigt. Jeg gjorde intet, der kunne provokere hunden, fortæller Suzel til Daily Star Sunday.

Suzel blev dybt ulykkelig over sine store ar i ansigtet, og hun frygtede, at de voldsomme skader i hendes ansigt ville ødelægge hendes drøm om at være model. Men Suzell besluttede sig til at tage tilbage til London i håbet om at genskabe sin karriere som model. Og for nylig hun faktisk medvirket i en video med online-komikeren Jack Jones, der er blevet set mere end 2 millioner gange.

Og herunder ses Suzel, før hun blev bidt af hunden.

 

172 kommentarer
Vis kommentarer