Advarsel - skræmmende video: Hun har fået trusler på grund af sin hånd

Den 24-årige Bridgette Trevino har skræmt tusindvis af mennesker i hele verden med sin video, der viser en hånd fuld af blodige huller

Makeup-artisten Bridgette Trevino har nu fået et bogstaveligt bevis på, at hun gør sit arbejde rigtig godt. Den 24-årige makeup-artist har nemlig produceret en lille video af en hånd fuld af blodige små uregelmæssige huller, der er så skræmmende og livagtig, at folk tror, at det er en rigtig hånd.

Men det er faktisk en 'såret' hullet hånd, som makeup-artisten Trevino selv har skabt med sminke samt en avanceret støbeteknik oven på en rigtig hånd.

Det er især folk, der lider af den såkaldte trypofobi. Det vil sige angst for uregelmæssige huller af enhver slags, der er blevet skræmt af videoen. Det skriver Ladbible.

(artiklen fortsætter under billedet)

Her har Trevino lavet et dybt blodigt ar på brystet lige under sin hals. (Foto: Facebook)
Her har Trevino lavet et dybt blodigt ar på brystet lige under sin hals. (Foto: Facebook)
 

Bridgette Trevino har tidligere lagt beviser på sin makeup-kunst ud på sin facebook. Men hun aldrig nogen sinde før fået så mange reaktioner, som hun har fået på sin lille håndvideo.  Opslaget har fået 21.000 likes, og er blevet kommenteret 42.000 gange. Det er også blevet delt 61.678 gange.

Men det er ikke alle, der har været begejstrede for opslaget med den blodige video af den hullede hånd. Adskillige har oven i købet anmeldt videoen til Facebook, fordi de mener, at videoen er for blodig, eller fordi de har troet, at Trevino selv har skadet sin hånd alvorligt.

- Jeg har fået masser af reaktioner, nogle er positive og andre er negative. Flere er gået så langt, at de har anmeldt mig til facebook, og andre skriver til mig for at høre, om jeg har skadet min egen hånd, fortæller Trevino til Ladbible og tilføjer:

- Jeg har oven i købet fået trusler på grund af min lille video. Og folk skriver til mig, at jeg skal fjerne mit opslag.

Men det har Bridgette Trevino ingen planer om. I stedet har hun gjort det mere tydeligt på opslaget, at der kun er tale om en sminket hånd. Og hun advarer også folk om at se videoen. Hun skriver blandt andet: Hvis du har et svagt hjerte, så lad være med at se videoen.

Bridgette er i øvrigt slet ikke ked af de kritiske røster. De beviser nemlig, at hun er rigtig god til sit job som makeup-artist.

(artiklen fortsætter under billedet)

Skræmmende blodige hænder. (Foto: Caters)
Skræmmende blodige hænder. (Foto: Caters)
 

Facts om Trypofobi
Det lyder måske underligt, men der er faktisk mennesker, der er bange for huller af enhver art. Altså, ikke kun store huller i Jorden eller sorte huller, man kan blive suget ind i universet – men også bittesmå huller i et bistade, i kagedejen eller alle mulige andre steder, hvor små huller nu kan opstå.

Angsten er dog endnu ikke anerkendt som en rigtig fobi. Det skriver videnskab.dk

Trevino har tidligere lagt videoer ud, hvor hun viser, hvor dygtig hun er. Her viser hun et meget blodigt øje.

Bridgette Trevino helt uden blodig make-up. (foto: Facebook)
Bridgette Trevino helt uden blodig make-up. (foto: Facebook)

 

 

1 af 5 Her har Trevino lavet et dybt blodigt ar på brystet lige under sin hals. (Foto: Facebook)
2 af 5 Bridgette Trevino helt uden blodig make-up. (foto: Facebook)
3 af 5 Skræmmende blodige hænder. (Foto: Caters)
4 af 5 
5 af 5 De blodige hullede hænder har skræmt tusindvis af mennesker i hele verden. (Foto: Caters)
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste
Mest læste
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen