Annonce:
Annonce:

Advokatpartner køber Tisvildelejes dyreste sommerhus

Salget er det dyreste i Tisvildeleje, og ejendomsmægleren har fuld fart i firmaet, der i 2021 har solgt nogle af Danmarks dyreste boliger

Flere sommerhuse i Tisvildeleje bliver solgt for enorme beløb. Foto: Henning Hjorth
Flere sommerhuse i Tisvildeleje bliver solgt for enorme beløb. Foto: Henning Hjorth
Annonce:
Følg Samfund

Partner i Gorrisens Federspiel, der en af Danmark største advokatvirksomheder, Martin Dittmer har sat sin underskrift på Tisvildelejes dyreste sommerhus - nogensinde.

Det skriver Berlingske.

Prisen lyder på vanvittige 35 millioner kroner og en kvadratmeterpris på 200.000 kroner.

Ifølge ejendomsmægler Camilla Thouber, der har stået for salget, kom handlen i hus som et skuffesalg.

- Vi caster kunderne – det er et spørgsmål om matchmaking. De tre dyreste målt per kvadratmeter er alle solgt på én dag. Det kan vi, fordi vi caster kunderne til boligerne, forklarer hun i et interview med Berlingske.

Ekstra Bladet har forsøgt at få en kommentar fra ejendomsmægleren, men det har i skrivende stund ikke været muligt. Martin Dittmer ønsker heller ikke at uddybe sit køb.

Annonce:

Flere enorme salg
Ejendomsmægleren Camilla Thouber stod også bag salget af Fiskerhuset, der var ejet af Camilla Plum. Huset blev solgt som et skuffesalg på bare en dag, fortalte Thouber i marts til Ekstra Bladet.

- Ja, vi har slået danmarksrekorden med over 357.000 pr kvadratmeter. 25.000.000 for 70 kvadratmeter. Før var rekorden på 160.000 pr kvadratmeter - det var faktisk også vores egen rekord.

- 94 kvadratmeter beliggende i Tisvilde blev solgt i januar for 15.000.000. Så det er jo sjovt, at vi kan konkurrere med os selv om flere danmarksrekorder på sigt, sagde hun og tilføjede, at hun i 2020 solgte boliger for over 300 millioner kroner.

Tidligere fremgik det, at Camilla Thouber har solgt Skovporten 6 i Tisvildeleje, men den ejendom er ikke solgt endnu.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
København skal være en by i provinsen

... Dom over Haas

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: