Advokatpartner køber Tisvildelejes dyreste sommerhus

Salget er det dyreste i Tisvildeleje, og ejendomsmægleren har fuld fart i firmaet, der i 2021 har solgt nogle af Danmarks dyreste boliger

Flere sommerhuse i Tisvildeleje bliver solgt for enorme beløb. Foto: Henning Hjorth
Flere sommerhuse i Tisvildeleje bliver solgt for enorme beløb. Foto: Henning Hjorth

Partner i Gorrisens Federspiel, der en af Danmark største advokatvirksomheder, Martin Dittmer har sat sin underskrift på Tisvildelejes dyreste sommerhus - nogensinde.

Det skriver Berlingske.

Prisen lyder på vanvittige 35 millioner kroner og en kvadratmeterpris på 200.000 kroner.

Ifølge ejendomsmægler Camilla Thouber, der har stået for salget, kom handlen i hus som et skuffesalg.

- Vi caster kunderne – det er et spørgsmål om matchmaking. De tre dyreste målt per kvadratmeter er alle solgt på én dag. Det kan vi, fordi vi caster kunderne til boligerne, forklarer hun i et interview med Berlingske.

Ekstra Bladet har forsøgt at få en kommentar fra ejendomsmægleren, men det har i skrivende stund ikke været muligt. Martin Dittmer ønsker heller ikke at uddybe sit køb.

Flere enorme salg
Ejendomsmægleren Camilla Thouber stod også bag salget af Fiskerhuset, der var ejet af Camilla Plum. Huset blev solgt som et skuffesalg på bare en dag, fortalte Thouber i marts til Ekstra Bladet.

- Ja, vi har slået danmarksrekorden med over 357.000 pr kvadratmeter. 25.000.000 for 70 kvadratmeter. Før var rekorden på 160.000 pr kvadratmeter - det var faktisk også vores egen rekord.

- 94 kvadratmeter beliggende i Tisvilde blev solgt i januar for 15.000.000. Så det er jo sjovt, at vi kan konkurrere med os selv om flere danmarksrekorder på sigt, sagde hun og tilføjede, at hun i 2020 solgte boliger for over 300 millioner kroner.

Tidligere fremgik det, at Camilla Thouber har solgt Skovporten 6 i Tisvildeleje, men den ejendom er ikke solgt endnu.