Ægte eller ej? Her kikser stunt i 140 meters højde

Vovehals slipper heldigt fra dumdristigt stunt, men er det ægte eller ej? Se videoen herunder og vurder selv

Se stuntet her og vurder selv dets ægthed.

En video med en vovehals der falder i vandet fra en 140 meter høj bro og overlever, er lige nu et stort hit på internettet, men spørgsmålet er om videoen overhovedet er ægte, eller om der blot er tale computereffekter.

I optagelserne kan man se en mand med et skateboard på ryggen påbegynde bestigningen af Erasmus-broen i Rotterdam fra gadehøjde.

I det følgende klip ses manden tæt på toppen af broen, hvorefter han kører på sit skateboard ned af et brokabel. Her går det tilsyneladende galt, for manden mister balancen og falder de cirka 140 meter ned i vandet, hvilket han angiveligt overlever.

(artiklen fortsætter under billedet)

Sådan ser den 140 meter høje Erasmus-bro i Rotterdam ud.
Sådan ser den 140 meter høje Erasmus-bro i Rotterdam ud.
 

Videoen er lige nu voldsomt populær på det store internet, hvor mange brugere spørger bekymret til den uheldige vovehals' helbred.

Mange andre sætter dog også spørgsmålstegn ved videoens ægthed, da de tvivler på at man kan overleve sådan en fald.

Ifølge hollandske Algemeen Dagblad har det lokale politi efter at have set videoen afvist at den skulle være ægte.

En polititalsmand udtaler til avisen at det ville medføre døden at ramme vandet fra den højde, og at det lokale politi i øvrigt heller ikke har modtaget nogen anmeldelser i forbindelse med det påståede uheld.

Se videoen over artiklen og vurder selv om den er falsk eller ej.

Tidligere på året blev denne video, hvori en nøgen mand flygter fra Buckingham Palace, delt vidt og bredt. Senere hen viste den sig at være reklame for en tv-serie.
Verden på vrangen Nøgen Buckingham Palace-klatrer var reklame-stunt

Historien om denne uheldige twerk-pige viste sig heller ikke at holde vand. Videoen var nemlig iscenesat af den amerikanske talkshow-vært Jimmy Kimmel.

Video Underholdning TV: Twerking-katastrofe var fup

15 kommentarer
Vis kommentarer