Ægtepar fanget i flammerne på båd: - Nu har vi mistet alt

Hans-Christian Hørmann Hansen og Lene Aalborg måtte pludselig slå alarm, da deres båd blev omsluttet af flammer tidligere i dag

- 1,2,3, så måtte vi forlade skibet, siger Hans-Christian Hørmann Hansen om den skæbnesvangre sejltur, der kunne være endt langt værre, end den gjorde.

En brand i motorrummet på ægteparrets båd udviklede sig nemlig med voldsom hast og overrumplede de to sejlere, så Hans-Christian Hørmann Hansen måtte springe i vandet.

- Vi tager en sejltur og når cirka to sømil ud, før det begynder at lugte af røg fra motorrummet. Jeg kigger på det, og så kommer der flammer. Det går så stærkt, så guderne forbarmer sig, siger Hans-Christian Hansen, hvis tøj stadig var helt gennemblødt, da Ekstra Bladets fotograf talte med parret i Sandvig Havn.

Se også: To reddet fra brændende motorbåd

'Mistet alt'
Og selvom der var en ildslukker på båden, gjorde den ingen forskel, fortæller Hans-Christian Hansen.

- Jeg prøver at få fat i ildslukkeren, men det går så stærkt, så jeg kan simpelthen ikke nå det. Så 1,2,3, så måtte vi forlade skibet. Så det var ærgerligt. Nu har vi mistet alt: Telefoner, pengepung, og hvad man ellers har haft med.

Heldigvis kom andre både hurtigt til stedet og hjalp de to sejlere.

Se også: Storstilet eftersøgning til havs

Sank
Den brændende båd blev af redningspersonale forsøgt bugseret til nærmeste havn, men skroget bukkede under for flammerne og sank kl. 14.40, oplyser Stefan Jensen, vagtchef ved Sydsjællands- og Lolland-Falsters politi.

Lene Aalborg og Hans-Christian Hansen er efterfølgende kørt til sygehuset til tjek for røgforgiftning.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere