Annonce:
Annonce:

Ægtepar fundet nedfrosset: Forsvandt for 75 år siden

Syv børn blev forældreløse: Meget tyder på, at Marcelin og Francine Dumoulin styrtede ned i en gletsjer-spalte på malke-tur i alperne

Ægteparret blev fundet i dette område nær deres landsby. Foto: Google Maps
Ægteparret blev fundet i dette område nær deres landsby. Foto: Google Maps
Annonce:
Følg Samfund

Ligene af et Schweizisk ægtepar, som forsvandt for 75 år siden, er ved et tilfælde blevet fundet i dybt nedfrosset tilstand.

Ægteparret forsvandt på mystisk vis i alperne efter at de var gået ud på en eng i nærheden af deres hjem for at malke køerne. De kom aldrig tilbage og deres syv børn har lige siden levet i uvished om, hvad der skete med deres forældre.

Flere medier i Schweiz  fortæller, at ligene af Marcelin og Francine Dumoulin netop er blevet fundet nedfrosne på en gletsjer, som har bevæget sig. En arbejder, som i sidste uge skulle reparere en ski-lift ved Chandolin, fandt de to nedfrosne personer.

Foto: Google Maps
Foto: Google Maps
 

Vi håbede hele livet
Fundet har udløst stor lettelse hos børnene.

Annonce:

- Vi har ledt hele livet efter dem uden på noget tidspunkt at stoppe. Vi håbede, at vi en dag kunne give dem den begravelse, som de fortjente, siger den 75-årige og yngste datter Marceline Udry-Dumoulin til avisen Le Matin.

- Efter at have ventet i nu 75 år har jeg fået fred, siger datteren.

- De to kroppe lå tæt på hinanden. Der er tale om en mand og en kvinde og deres tøj passer med den pågældende periode. Ligene var nedfrosne og konserverede på gletsjeren  og deres ejendele var velbevarede, fortæller direktør i Glacier 3000, Bernhard Tschannen, til The Tribune de Geneve.

Styrtede i spalte
Marcelin og Francine Dumoulin  var henholdsvis 40 og 37 år gamle, da de mistede livet. Han var skomager og hun var lærer. De efterlod fem sønner og to døtre, hvoraf den ene var spæd.

Meget tyder på, at de to ægtefæller styrtede ned i en spalte og at gletsjeren gennem årene har skubbet dem op til overfladen igen.

Datteren Marceline Udry-Dumoulin fortæller, at det var den første og eneste gang, at moderen gik med ud på engen for at malke.

Annonce:

- Hun var altid gravid og havde derfor svært ved at gå i det uvejsomme terræn omkring gletsjeren.

Klædt i hvidt
Datteren fortæller også, at de mange børn efter forældrenes forsvinden blev fordelt ud på forskellige familier i området. Familierne passede børnene, som dog gled fra hinanden, som årene gik.

- Jeg vil ikke være klædt i sort til begravelsen. Jeg vil komme i hvidt. Den hvide farve symboliserer det håb, som jeg altid har haft, siger den 75-årige kvinde.

De mest vanvittige måder at dø

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Har dansk spiontjeneste ofret sin mand?
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: