Ægtepar millionærer i Lotto: Derfor siger vi ikke noget til børnene

Hun var nødt til at vække sin sovende mand, da hun så en mail fra Danske Spil. Hun troede, det var en fupmail

Et ægtepar havde svært ved at falde i søvn efter en vigtig mail landede i indbakken. Foto: Danske Spil
Et ægtepar havde svært ved at falde i søvn efter en vigtig mail landede i indbakken. Foto: Danske Spil
Følg Samfund

Næsten overbevist om, at det var en fupmail, der var tikket ind på iPad’en, måtte en ældre kvinde fra Albertslund vække sin mand, der ellers var gået i seng.

Hun syntes, der stod noget med en million, og det kunne hun ikke rigtig få til at passe. Men da manden så mailen, var han ret overbevist om, at den var god nok: De var de heldige vindere af Lottos Millionærgaranti på en million skattefri kroner. Det skriver Danske Spil i en pressemeddelelse.

Mand blev sendt af sted efter næsedråber til konen: Kom hjem med fire millioner

- Så det var godt nok svært at falde i søvn derefter, fortæller den glade vinder, som ønsker at være anonym. Faktisk vil ægteparret, der er i slutningen af 60’erne og 70’erne ikke engang have, at deres børn skal vide noget om gevinsten.

- I første omgang holder vi det for os selv. For vi synes, vi har fortjent at bruge pengene selv. Vi har, siden vi blev pensionister, gået og sparet på en masse ting, som vi gerne vil have lavet nu. Men lad os nu se, siger han.

Nu skal vi ud at shoppe
Parret har rejst meget i deres liv, men kommer ikke længere så nemt rundt, så rejserne stoppede de med for år tilbage. Pengene skal derfor især bruges til at gøre hjemmet mere brugervenligt.

- Vi har et tre-etagers hus, som vi gerne vil blive boende i. Men man bliver jo ikke yngre, så der er en del ting, vi gerne vil have skiftet ud, siger den nyslåede millionær, og nævner brusebad i kælderen, badeværelse i stueetagen og en have, der er lettere at holde, som ting, de gerne vil have ordnet.

Og så er der lige et ønske, som skal indfries meget snart:

- Min kone vil gerne have fornyet hele sin garderobe. Og det skal hun have lov til. Så nu skal vi ud at shoppe. Jeg sidder også her og kigger på otte nye skjorter, der ligger foran mig på bordet. Det er virkelig dejligt, at man ikke behøver at tænke over, hvad tingene koster, lyder det.

Da Netto ikke havde yndlingspizzaen, fandt barnebarnet en løsning. Det var det, der gjorde en bedstemor fra Esbjerg til millionær i januar.

LIGE NU
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Kristendemokraterne ligner efterhånden en abort

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+