Ældre mand tog forkert bus - politiet hjalp ham hjem

Politimanden Chris Stevens bliver lige nu hyldet for sin hjælpsomhed, da han hjalp en gammel mand, der var kørt forkert, med at finde hjem

Billedet af politimand Chris Stevens, der hjalp en ældre mand hjem, høster tusindvis af likes på Facebook. (Foto: Northamptonshire Police, Facebook)
Billedet af politimand Chris Stevens, der hjalp en ældre mand hjem, høster tusindvis af likes på Facebook. (Foto: Northamptonshire Police, Facebook)

Den britiske politimand fra Northamptonshire politi bliver lige nu rost til skyerne for den gestus, han forleden ydede over for en ældre mand.

Da politimanden Chris Stevens spottede den gamle mand, lænede han sig op ad en væg og kunne ikke finde hjem, fordi han havde taget den forkerte bus.

Derfor tog Chris Stevens manden i hånden, bar hans indkøbsposer og sørgede for, at manden kom hjem. Det skriver Huffington Post.

Krimi Betjent i skudsikker vest hjælper svane-familie

En forbipasserende tog et billede af den gode gerning, der er blevet delt i stor stil på Facebook. Efterfølgende var Northamtonshire politi i stand til at identificere den gode politimand, der altså viste sig at være Chris Stevens, som fortalte om episoden med den ældre mand:

- Han sagde, han havde været i byen for at købe ind, men tog den forkerte bus og havde store problemer med at komme hjem. Jeg spurgte, om han ville have hjælp, og han sagde, at det ville være rart. Så jeg tog hans indkøbsposer, og han tog min arm, mens vi gik hjem til hans hus og havde en god snak.

Chris Stevens fortæller, at den ældre mands kone så lidt betuttet ud, da hun åbnede døren og så sin mand stå der med en politimand.

Christian Trousdale i selskab med den 96-årige mand, hvis varer han hjalp med at bringe hjem. (Foto: Facebook) Samfund Aldi-medarbejder hyldes verden over

Han tager den store ros fra Facebook-brugerne med ydmyghed:

- Det er dejligt, at politiet får anerkendelse for at gøre gode ting, men det er ikke mere, end hvad nogle af mine kolleger ville have gjort. De her ting sker hver dag over hele landet, siger han.

6 kommentarer
Vis kommentarer