Ærlig mor viser de mere mørke sider af graviditet

Hun har født to børn i løbet af 23 måneder og viser her sine strækmærker på maven frem på instagram

I et opmuntrende og ærligt opslag på instagram har en mor til to små sønner forklaret, hvordan hun lærte at elske sin krop igen, og hun har til andre mødre berettet om de mange forskellige ændringer, der følger med det at være mor. De mere mørke sider af moderskabet.

Den unge amerikanske mor Alexandra Kilmurray gjorde det blandt andet ved at offentliggøre et billede, hvor hun ligger sammen med sin lille baby-søn og viser de voldsomme strækmærker på sin mave frem, som hun fik i forbindelse med fødslen af sin baby-søn, der nu er 5½ måned gammel, mens storebror er 18 måneder gammel. I den medfølgende tekst til billedet skriver Alexandra følgende:

- Jeg ved udmærket godt, at mange af jer fyre derude helt sikkert tænker, hvorfor jeg egentlig vil offentliggøre et sådant billede. Men det tog mig altså 18 måneder at kommer hertil. 18 måneder, hvor jeg koncentrerede mig om ikke at græde, når jeg så mig selv i spejlet. Og 18 måneder før jeg endelig kunne føle mig smuk igen i min egen hud, skriver Alexandra og tilføjer:

En lang hård rejse
- Der er ingen, der advarer dig omkring de mere mørke sider omkring det at blive mor eller at være gravid. Ingen fortæller dig, hvor meget man ændrer sig fysisk og mentalt efter at være blevet mor. Det har været en lang og hård rejse for mig. 18 måneder efter min første søn og fem måneder efter min anden søn, føler jeg, at jeg endelig kan se lyset igen. Og det føles helt ærligt vidunderligt, skriver Alexandra og slutter til sidst af med en hyldest til alle de nye mødre:

- Jeg vil gerne hylde og opmuntre de mødre, der kæmper med fødsels-depression og stadig står op hver dag for at passe på deres børn. Jeg vil gerne opmuntre de mødre, der stadig græder over strækmærkerne på maven efter at i har født jeres perfekte babyer. Jeg hylder morderskabet. Jeg vil gerne opmuntre jer med, at nogle af de dårlige ting vil stoppe og tingene bliver bedre.

Amning i det offentlige rum
Alexandra har også på sin instagram lagt et billede ud, hvor hun ammer sin lille søn for første gang i et offentligt område. Hertil skriver hun:

-Her er et lille flashback til den aller første gang, jeg ammede min søn offentligt. Jeg svedte i hænderne hele tiden. Det var ikke så fredfyldt og let, som jeg troede, at det ville være. Nu her tre måneder efter gør vi det samme, bare med lidt mere selvtillid. Det har ikke været let, men hvert sekund har været det hele værd.

 

 

 

 

 

 

25 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere