Akkari advarer mod bøsser

Den omstridte tidligere imam Ahmed Akkari er nu ude med udtalelser om, at homoseksualitet fører til samfundets forfald

Ahmed Akkari er nu bosat på Grønland, hvor han er lærer. Samtidig har han en brevkasse på Kristeligt Dagblads webportal, hvor han advarer mod homoseksualitet. (Foto: Jens Dige)
Ahmed Akkari er nu bosat på Grønland, hvor han er lærer. Samtidig har han en brevkasse på Kristeligt Dagblads webportal, hvor han advarer mod homoseksualitet. (Foto: Jens Dige)

Den omstridte tidligere imam Ahmed Akkari er nu igen ude med udtalelser, der skaber røre og forargelse.

Ahmed Akkari spillede en væsentlig rolle i Muhammedsagen, da han rejste rundt i Mellemøsten og piskede en stemning op omkring Danmarks holdning til muslimer. Nu er han ude med riven i forhold til homoseksuelle.

Akkari har en brevkasse på Kristeligt Dagblads webportal religion.dk, og det er her, han i et svar til en kvinde, der er bekymret for sin bror skriver, at homoseksualitet er forkert, og at det fører til samfundets forfald.

- Vi mennesker er skabt med et formål og vi er skabt med henblik på at søge det andet køn i et organiseret halal forhold, skriver Ahmed Akkari blandt andet.

Europæiske samfund er ensporede
Han opfordrer kvinden til at forsøge at overtale sin bror om 'det forkerte i det, han søger', og skyder skylden for homoseksualitet på samfundets forfald.

- De europæiske samfund mener generelt, at homoseksuelle bør nyde anerkendelse i samfundet, og det bygger de på en meget ensporet filosofi om menneskets frie vilje og rettigheder, mens de glemmer at tage særlig meget højde for vigtigheden af at bevare samfundet mod forfald og tilbagegang i samme omfang som man vil tillade den personlige frihed i at udbrede sig, skriver Ahmed Akkari.

Akkari har tidligere skrevet et langt indlæg på religion.dk, hvor han fastslår at homoseksualitet er en skadelig lyst.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

Så hvad laver vi i Guinea?