Alexandra fik nok af nabo-pigens sex-skrig: Her er hendes reaktion

Efter en måned med larm fra en skrigehals, der fik 'god pik' hver nat, fik Alexandra nok og skrev en sjov, men alvorlig, opfordring til sin kære nabo

En skrigende kvinde har kostet andre beboere søvn hver eneste nat. Nok er nok. Foto: Privatfoto
En skrigende kvinde har kostet andre beboere søvn hver eneste nat. Nok er nok. Foto: Privatfoto

Der kan godt være larmende på Amagerbro, men det var ikke almindelig støj, der fik Alexandra til tasterne for at bede om nattero.

Alexandra bor i en lejlighedsopgang på Amager, men i den seneste måned har hun ikke fået meget søvn.

En 'skriger' har holdt hende vågen om natten, fordi den skrigende kvinde tilsyneladende har svært ved at begrænse volumen, når hun har sex.

Hver nat i en måned
Alexandras kæreste forklarer til Ekstra Bladet, at det var fuldstændig umuligt at sove i larmen, og at han godt kan forstå, at hans kæreste fik nok, da hun for tiden forbereder sig til en eksamen.

- Det er helt vildt, det hun ('skrigeren', red.) har haft gang i. Det havde stået på i lidt over en måned, og det var rimelig konsekvent, at det skete mellem klokken 1 og 3 om natten, fortæller Christoffer S., der ikke ønsker at oplyse sit efternavn af hensyn til sit arbejde. Ekstra Bladet er bekendt med mandens fulde identitet.

Alexandra valgte derfor at skrive en opfordring til kvinden, som hun har hængt op på opslagstavlen i opgangen.

Se også: Forældre nervøse: 8-årig søn synes splitternøgen nabo er spændende

Se den originale besked på billedet over artiklen

- Jeg havde forsøgt at skrive en sjov seddel. Det gik ikke så godt, jeg lød bare sur og spydig, så jeg sagde til min kæreste, at han skulle hjælpe mig lidt, fortæller Alexandra, som ønsker at fremstå anonym, ligesom hun heller ikke har afsløret sit navn i sin besked til 'skrigeren'.

Ekstra Bladet kender dog Alexandras fulde navn.

nationen - 7. sep. 2016 - kl. 13:15 Du må godt: Se hjemme-nøgen pige der fik klage fra naboerne

Min kæreste var rasende
Kæresten, Christoffer, har fortalt Ekstra Bladet, at det var svært for Alexandra at skrive et sjovt opslag.

- Hun var mildest talt rasende, så jeg har rettet hendes opslag til, så det ikke lød som om, hun ville rive hovedet af folk, men så det stadigvæk var lidt sjovt, siger Christoffer S.

Alexandra har desuden fortalt at skrigeriet var så højt, at hun troede, det var hendes nabo. Hun hørte dog senere den skrigende kvinde fra gangen og kunne konkludere, at lyden ikke kom fra samme sal.

 

Sådan skrev Alexandra og Christoffer i deres besked til 'skrigeren'

'Kære skriger

Tillykke med at du har fundet din Mr. Big Dick. Hvor er det fedt for dig, at du har fundet en der bare rammer the golden spot hver gang, hver dag og på alle tidspunkter af døgnet. Så blev det også jul i år, hurra!

Jeg vil blot minde om, at væggene i opgangen er papirstynde, og at det kan høres helt ude i 5A (I shit you not!). Vi er desværre nogle, som skal op til studie, eksaminer og arbejde i hverdagene, og som desværre ikke kan ligge hele natten og få underlivet ødelagt af god pik. Øv... Det er lige i overkanten at blive vækket flere gange om ugen, dog skal du have ros for punktlighed, da du ligger og skriger indenfor stort set samme tidsrum hver nat.

Mens jeg finder mine ørepropper frem, håber jeg din kæreste enten vil proppe 'noget' i munden på dig eller bruge lige en tand mere glidecreme fremover.

MVH dine naboer'

Christoffer S. kan oplyse, at kvinden kun har skreget én gang, siden opfordringen blev hængt op på opslagstavlen i opgangen.

- Dagen efter var hun i gang igen, men der har ikke været noget efterfølgende, så det kan være, hun har set beskeden, siger Christoffer S.

 

 

255 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere