Alice sminker sig i tre timer for at blive til en dukke

Hver anden weekend forvandler engelske Alice Hochfeidt sig til en dukke. Der er én helt bestemt ting, hun gerne vil vise folk

Alice Hochfeidt har masse af fans på sin Instagram-profil. Men der er også mange, der ikke kan håndtere, at hun godt kan lide at ligne en dukke. Foto: ALL OVER PRESS
Alice Hochfeidt har masse af fans på sin Instagram-profil. Men der er også mange, der ikke kan håndtere, at hun godt kan lide at ligne en dukke. Foto: ALL OVER PRESS

Alice Hochfeidt fra det sydlige London har altid været en genert og ængstelig pige. Men da hun var 13 år gammel, fandt hun sin helt egen måde at gemme sig for sin generthed. Hun lærte at give sin indre dukke plads.

MediaDrumWorld har lavet et interview med den engelske studerende, der kalder sig selv for ’anti-social’, men har mere end 23.000 følgere på Instagram. Fans, der dyrker hendes makeup-evner og dukkelignende ansigt, som hun fortæller, at hun bruger fire timer på at trylle frem.

Alice Hochfeidt, der nu bor i Tyskland, går ikke ud i offentligheden, når hun er ’klædt ud’ som dukke. Men hver anden weekend bruger hun omkring tre timer alene derhjemme, på at sminke sig og iføre sig passende tøj, så hun kan finde sig til rette i sin ’rolle’.

- Jeg bor alene i en lille lejlighed. Og jeg socialiserer ikke rigtig. Jeg kan godt lide at være alene. I weekenderne bruger jeg tiden på at forvandle mig til en dukke og tage billeder og redigere billeder. Eller på at slappe af med min kæreste, siger den generte unge studerende.

- Jeg er bare helt besat af at prøve at opnå det perfekte ’dukke’-look. Det gør mig bare virkelig glad og jeg elsker at arbejde på det.

Det er desværre ikke alle, der kender til Alice Hochfeidt hobby på Instagram, som helt er i stand til at håndtere det, så det hænder, at folk henvender sig i knap så venlige vendinger. Det har hun forsøgt at vænne sig til, så de grove kommentarer ikke går hende for meget på.

- Folk holder sig væk fra mig, fordi de ikke bryder sig om min afhængighed af at ligne en dukke. Og så dømmer folk mig og går for eksempel ud fra, at jeg er dum, fordi jeg ser sådan her ud, siger Alice Hochfeidt til MediaDrumWorld.

Hun har derfor et budskab, som hun gerne vil have ud til især de mennesker, som kan finde på at dømme hende eller andre som hende.

- Folk er nødt til at lære, at mængden af skønhed ikke bliver ændret af redigering eller makeup. Det er stadig den samme person og de er stadig præcis lige så smukke uanset hvordan de gerne vil vise sig frem. Bare fordi nogen vælger at bruge makeup, betyder det ikke, at de er mindre smukke uden, siger hun.