Amanda var træt af slankekure og fitness-centre: Nu er hun ikke til at kende

Hun har været på kur, siden hun var ni år. Til sidst fik hun nok

Foto: SWNS/ritzau/.
Foto: SWNS/ritzau/.
Følg Samfund

39-årige Amanda Redepenning fra USA har målt og vejet alt, hun har spist, i løbet af de seneste 30 år. Det lykkedes nemlig moderen at tvinge hende på kur, da hun var bare ni år gammel.

Det hele startede, da moderen bemærkede, at Amanda Redepenning var en smule større end sine klassekammerater. Hun vurderede derfor, at Amanda Redepenning ville få det bedre med sig selv, hvis hun tabte sig.

Moderen gav hende en bog, så hun kunne lære at tælle sine kalorier, og hver gang hun skulle have nyt tøj, købte moderen det angiveligt for småt, så tøjet blev en motivation til, at Amanda Redepenning tabte sig yderligere.

Hun gjorde derfor alt for at få den perfekte krop, men efter 30 år fik hun nok.

Fra den ene dag til den anden droppede hun alt, hvad der hed strenge diæter og fitness-centre. Hun gik i stedet målrettet efter at tage på - og til sidst viste vægten, at hun havde taget 27 kilo på.

Det skriver SWNS.com.

- De første par måneder var virkelig smertefulde. Jeg kunne mærke, at mit tøj ikke passede, og jeg blev større og større. Jeg tænkte: Åh gud, jeg ender med at blive fed, fortæller Amanda Redepenning til SWNS.

Foto: SWNS/ritzau.
Foto: SWNS/ritzau.
 

Efter et år uden sunde madplaner og ugentlige ture i fitness-centret endte Amanda Redepenning med at veje 98 kilo. Hun understreger, at de ekstra kilo har gjort, at hun i dag er glad og tilfreds med sin krop.

- Til sidst kunne jeg ikke mere. Hvor ulykkelig jeg end var over at tage på, kunne jeg ikke sælge sin sjæl længere. I dag har jeg det rigtig, rigtig, rigtig, rigtig godt. Inde i mit hoved er jeg mere glad nu, siger hun til SWNS.

Hun gik fra en størrelse 38 i tøj og bruger i dag størrelse 48.

- Jeg har det endelig godt, med den jeg er. Jeg bliver så ked af at tænke på, hvor ond jeg var mod mig selv i så lang tid. Nu tænker jeg: 'Hvem går op i, hvordan jeg ser ud'. Det er befriende.

Vi hører her ouverturen til en mulig katastrofe

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.