Ambulancefolk svinet til: - Fjern jeres bil fra mit hus

- Jeg er fuldstændig ligeglad med, om hele gaden er kollapset. Fjern jeres bil fra mit hus, lyd anklagen

Katie Tudor lagde billedet af seddelen på Twitter. Foto: SWNS
Katie Tudor lagde billedet af seddelen på Twitter. Foto: SWNS

En 26-årig kvinde fra Staffordshire, Storbritannien, blev rasende, da hun så, at en ambulance holdt foran hendes hus.

Det fik hende til at finde pen og papir frem og skrive en klage til ambulancefolkene, som hun lagde i forruden.

- Medmindre bilen tilhører nogen i nummer 14, har I ikke ret til at parkere her. Jeg er fuldstændig ligeglad med, om folk på hele gaden er kollapset. Fjern jeres bil fra mit hus, skrev kvinden i brevet.

Det fik ambulance-redderen Katie Tudor til at lægge billedet på Twitter, hvor hun skrev:

'Så ked af det over, at det blev givet til et af vores hold i morges. Udover med beskeden, der lå på ambulancen, blev de også overfaldet verbalt.

Også Mike Duggan, der er chef for ambulance-redderne, har svært ved at forstå, hvad der får folk til at skrive sådanne beskeder.

- Det lader til, at folk ikke har respekt for vores arbejde, eller det at vi rent faktisk hjælper nogen. Vi blokerer ikke gader uden nogen grund. Vi ser mere og mere af den slags overfald. Det her var ikke et enkeltstående tilfælde. Men disse personer ville nok gerne have vores hjælp, hvis det var nogen i deres familie, siger han ifølge Independent.

Flere borgere i Storbritannien roste efterfølgende ambulance-redderne på Twitter og understregede, at de ikke havde noget problem med, at der til tider holdt ambulancer uden for deres hjem.

 

Politiet har nu anholdt den 26-årige kvinde, og vicepolitikommissær John Owen skrev efterfølgende på Twitter:

'Vi har anholdt en 26-årig kvinde for at forstyrre offentlig ro og orden. Redningsfolk skal have mulighed for at udføre deres arbejde uden frygt for vold eller intimidering af nogen form.

- Vi tolererer ikke vold eller intimidering mod vores redningsfolk. Den slags adfærd er fuldstændig uacceptabelt, og vi vil tage passende affære over for dem, der bryder loven, siger John Owen ifølge Independent.

Den 26-årige kvinde skal senere i dag i retten i Newcaste. 

157 kommentarer
Vis kommentarer