Amerikansk ambassadør: Jeg er mest til chokolade

Chokolade, hindbær, syltetøj eller marcipan. Kun fantasien sætter grænser for, hvor mange forskellige typer donuts, der findes i den nyåbnede butik på Hovedbanegården.

Den amerikanske ambassadør, Rufus Gifford, klippede snoren over til åbningen af den første Dunkin' Donut butik i Danmark, og det betød selvfølgelig, at han skulle have et lager af donuts med hjem

- Dunkin' Donuts har fyldt meget i min barndom. Jeg er vokset op med det, så det har betydet meget for mig, at jeg har kunne være her i dag, fortæller han til Ekstra Bladet.

Nyheder - 1. apr. 2015 - kl. 10:17 TV: Rude smadret da donutbutik åbnede i København

Mest til chokolade
Den amerikanske ambassadør Rufus Gifford købte et væld af donuts i flere forskellige varianter. Men hans favorit er med chokoladeovertræk:

- Jeg er vild med chokoladeovertræk og dem med chokoladeglasur, fortæller han.

Rufus Gifford delte også donuts ud til de mange velmødte fans, som havde ligget og sovet foran Hovedbanegården i over 20 timer.

Vi elsker amerikanske kultur
Tina Grønbech, den adm. direktør SSP Danmark, tror at danskerne er vilde med kæden, fordi det er en del af den amerikanske kultur:

- Rigtig mange kender Dunkin' Donuts fra deres rejser til udlandet. Mange forbinder butikken med noget lækkert og hyggeligt. Et rart sted at være. Også er det jo en del af den amerikanske kultur, fortæller hun til Ekstra Bladet.

Og butikken på Hovedbanegården er kun en begyndelse. Til Maj åbner en ny butik på Roskilde Station og endnu en på Odense Banegård:

- Ambitionen er at åbne flere, fortæller hun.

19 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere