Amerikansk burger-gigant i hidsig ekspansion: Langt fra Bilka

Carl's Jr. åbner fire nye restauranter i Danmark før sommerferien. Søger 140 nye medarbejdere

Den amerikanske burgerkæde Carl's Jr. åbner fire nye restauranter i Danmark før sommerferien. Burgerne på billedet stammer fra kædens  åbning i Tilst i 2016. Foto: Benjamin Nørskov/Ritzau Scanpix
Den amerikanske burgerkæde Carl's Jr. åbner fire nye restauranter i Danmark før sommerferien. Burgerne på billedet stammer fra kædens åbning i Tilst i 2016. Foto: Benjamin Nørskov/Ritzau Scanpix

Den amerikanske burgerkæde Carl's Jr. åbner fire nye restauranter i Danmark før sommerferien. Det oplyser Dansk Supermarked, som har franchise-retten til kæden i Danmark, i en pressemeddelelse.

Dermed vil fastfood-kæmpen nå op på 16 restauranter i Danmark siden den første åbnede i Næstved i efteråret 2013.

To af de fire kommende restauranter placeres - ligesom 10 af de 12 første - i forbindelse med Bilka. Denne gang er det Slagelse og den nye Bilka i Randers, der står for skud.

Og så bevæger Carl's Jr. sig nu endnu længere væk fra det såkaldte hypermarked, når kæden åbner langt fra Bilka i Nyborg og Holbæk.

-  Det er meget vigtigt for os, at de ligger på en super attraktiv placering. Alene det, at vi har 18 Bilkaer og et 19. på vej, gør, at vi ser mange muligheder for at åbne nye restauranter. Derudover er vi altid på udkig efter nye og spændende placeringer til Carl’s Jr., udtaler Michael Hald, Head of Franchise i Dansk Supermarked Group, i pressemeddelelsen.

Ifølge sn.dk placeres restauranten i Holbæk på Spånnebæk, tæt ved Netto hvor Gl. Ringstedvej krydser rute 57, som er forbindelsesvejen mellem Holbæk by og frakørsel 19 Holbæk C på Holbækmotorvejen. Restauranten bliver på 500 kvadratmeter og udstyres med 120 siddepladser og drive-in. Restauranten skulle åbne midt i juni.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Til sommer bliver der langet Carl's Jr.-pomfritter og -burgere over fire nye, danske diske. Foto:  Benjamin Nørskov/Ritzau Scanpix
Til sommer bliver der langet Carl's Jr.-pomfritter og -burgere over fire nye, danske diske. Foto: Benjamin Nørskov/Ritzau Scanpix

Nyt transportcenter
I Nyborg åbner Carl's Jr. i forbindelse med et helt nyt transportcenter på Storebæltsvej tæt på E20. Området byder allerede i dag på både McDonald's, Burger King og Sunset Boulevard.

- Jeg tror, det er både sundt og godt med konkurrence. Og vores erfaring viser, at jo flere restauranter og bredere sortiment, jo flere drejer fra for at spise. Og så er der jo tale om et trafikalt knudepunkt tæt ved Storebæltsbroen, siger Michael Hald til Ekstra Bladet.

Han glæder sig til, at kædens restauranter for alvor begynder at skyde op langt fra Bilka og dermed bliver herre med eget hus.

- Det har hele tiden været en del af vores strategi, og det er jo også den strategi, som vores konkurrenter McDonald's og Burger King benytter sig af, siger Michael Hald og lover samtidig, at der er flere restaurantåbninger på vej.

I alt skal der ansættes 140 nye medarbejdere til restauranterne i Nyborg, Holbæk, Slagelse og Randers. Kædens to andre restauranter langt fra Bilka er placeret i Rødovre Centrum og Storcenter Nord i Aarhus.