Annonce:
Annonce:

Amin Jensen raser over bidragssatser: Jeg vil ikke finde mig i det

Den kendte entertainer er én blandt mange danskere, der lige nu raser over stigninger i bidragssatserne

Amin Jensen raver over stigende bidragssatser. Nu vil han skifte bank (Foto: CHRISTENSEN KLAVS BO)
Amin Jensen raver over stigende bidragssatser. Nu vil han skifte bank (Foto: CHRISTENSEN KLAVS BO)
Annonce:
Følg Samfund

Fra første juli er Amin Jensen ikke længere kunde i Nykredit, så klar er meldingen fra entertaineren, der ikke vil finde sig i Nykredits stigning i bidragssatserne.

Torsdag aften har Amin Jensen delt et opslag i gruppen 'Kritiske interessenter i Nykredit og Totalkredit' hvor han deler en mail, som han netop har sendt til sin bankrådgiver.

- Har netop sendt denne til min bank rådgiver i Nykredit!!!! starter han opslaget med.

- Hej Morten. Har som så mange andre modtaget et brev med posten ang. bidragssatserne. Jeg vil ikke finde mig i det, og mener det er en uanstændig måde, at opføre sig på som bank. Så jeg er gået i gang med at finde en anden bank, både til mit privat og firmaer, og regner med at være flyttet inden 1 juli 2016. Men vender tilbage herom.

Hvad er bidragssats?

 

Hvad er bidragssats? Når du afdrager på et boliglån/kreditforeningslån, betaler du en bidragssats til kreditforeningen. Man kan kalde det et gebyr for at låne i realkreditinstituttet. (kilde: boliglaan.com)

Til slut skriver Amin Jensen:

- Jeg har ikke mere tillid til jer som bank. Med venlig hilsen Amin Jensen.

Annonce:

Den voldsomme reaktioner kommer efter at Nykredit, der ejer Totalkredit, lige nu sender byger af breve ud med gebyr-smæk for milliarder til deres kunder.

 

Det var et brev fra Nykredit, som fik Amin Jensen til tasterne, det fortæller han torsdag aften til Ekstra Bladet.

- Det var dråben for mig. Jeg er meget vred på Nykredit og Totalkredit, men jeg er faktisk endnu mere vred på regeringen, fordi de ikke har gjort noget for at beskytte borgerne.

Ifølge Amin Jensen er det kun politikerne, som kan gøre noget ved problemet.

- Det er regeringen vi skal have fat i, for Nykredit bliver ved med at kører deres mafiametoder, siger han til Ekstra Bladet.

Han er frustreret over ingen politikere endnu er stået frem og har gjort noget ved sagen.

- Jeg har ikke hørt en eneste politiker stå frem og sige, at de gør noget ved det nu. Jeg glæder mig til at der er en politiker med noget pondus som tør stå frem og gøre noget ved det, siger han og fortsætter:

Annonce:

- Jeg kan slet ikke se rimeligheden i det. Der er ingen risiko som de (Nykredit og Totalkredit, red) siger. Det er ren forretning, forklarer han.

Amin Jensen holder fast i, at han nu skal ud og finde en ny bank, men han er også godt klar over at det kan være en omkostningsfuld affære.

- Jeg skal i gang med at finde en anden Bank, men på en måde er man jo stavnsbundet, fordi det koster rigtig mange penge at skifte, og det er der mange der ikke har råd til.

 

Amin Jensen er ikke den eneste, der er frustreret over de nye stigninger. På Facebook strømmer det ind med kommentarer fra danskere, der er utilfredse med de nye stigninger.

- Det er skandaløst at taburetterne på Christiansborg er så påfaldende tavse i denne sag om bidragsatserne. Kreditforeningerne er langsomt men sikkert i færd med at ødelægge et meget unikt låne system, som efterhånden har eksisteret i mere 200 år, skriver Vagn Eden i gruppen 'Kritiske interessenter i Nykredit og Totalkredit' på Facebook.

Annonce:

Også kendismælgeren Jesper Nielsen, der er kendt fra bl.a. Hammerslag og Hus til halsen på DR er irriteret over de forhøjede biddragsstaser.

- Jeg synes egentlig, at det er en fantastisk dag, men der er noget der irritere mig, og det er simpelthen det her, med de her endnu engang forhøjede bidragssatser, siger Jesper Nielsen, i en video, som han har lagt ud på sin Facebookprofil.

Facebook-brugeren Ib Kollerup er også utilfreds med de forhøjede biddragssatser.

- Det ikke god stil, at forhøje bidragssatserne med tilbagevirkende kraft! Vi har skrevet under på et Nykredit lån i december og føler nu, at vi har godkendt låneaftalen på falske præmisser, skriver han.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Danmark skal ikke lade sig intimidere
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: