Amy blev afvist ved skolebal på grund af denne kjole

Den unge pige brød grædende sammen, da hun fik at vide, at hendes kjole var for udfordrende på grund af hendes størrelse

Denne kjole var for udfordrende for lærerne på en highschool i Maryville. (Foto: Privat).
Denne kjole var for udfordrende for lærerne på en highschool i Maryville. (Foto: Privat).

'Vi store piger er nødt til at dække os selv lidt til'. Det var den melding unge Amy Steverson fra Maryville, Tennessee, USA, fik efter hun blev afvist fra afdansningsballet på den lokale highschool.

Den unge pige var forventningsfuld mødt op i ovenstående kjole, men fik en lang næse, da hun blev afvist ved døren. Det forklarer moderen til Amys veninde i et rasende opslag på Facebook:

'Dette er Brontes veninde Amy. Sidste fredag skulle hun til afdansningsbal på sin skole. Hun brugte timer på at finde den perfekte kjole, at få sat sit hår og var omhyggelig, da hun lagde sin makeup. Det var en spændende dag for hende.

Hun fik stolt taget billeder og hvorfor ikke? Hun lignede en prinsesse.

Da Amy mødte op til ballet på skolen, blev hun stoppet i døren. Hun fik besked om, at de ikke ville lukke hende ind, fordi hendes kjole var for udfordrende.

Amy gik ud på badeværelset og brød grædende sammen. Lidt efter fik hun besked om, at hun godt måtte komme ind, hvis hun tog viceinspektørens smokingjakke over sig. Det fik hun at vide af en kvindelig lærer, der gentagne gange fortalte hende, 'Vi store piger er nødt til at dække os selv lidt til'.

Denne unge pige kom til at føle sig skamfuld fordi hun har bryster. Hendes glæde og forventning til en af de helt store aftener i hendes unge liv forvandlede sig til en ydmygende oplevelse - orkestreret af de voksne mennesker, der egentlig skulle have hjulpet hende til en uforglemmelig oplevelse.

Skam dig Maryville. Jeg synes du så fantastisk ud Amy!'.

Amy Steverson deltog i skoleballet, men måtte beholde jakken på aftenen ud. Hun har ikke selv kommenteret på opslaget, der er delt over 20.000 gange på Facebook.

I november blev en kvinde afvist på et fly og måtte kun komme ombord, hvis hun skiftede til lange bukser.

262 kommentarer
Vis kommentarer