Ananas på pizza? Nu blander Gordon Ramsay sig - og får flabet svar

Sagaen om ananas har fået endnu et kapitel. Nu blander stjernekokken Gordon Ramsay sig også i debatten

Tømmermænd er lig med pizza. Men går den med ananas? (Foto: Thomas Borberg/POLFOTO)
Tømmermænd er lig med pizza. Men går den med ananas? (Foto: Thomas Borberg/POLFOTO)

Ananas på pizza?

Et spørgsmål der kan få selv de mest lykkelige familier til at kaste rundt med pizza-slice på en ellers hyggelig fredag aften.

Debatemnet tog for alvor fart, da den islandske præsident havde følgende kommentar til det gule fyld på den gyldne pizzabund.

- Jeg er helt grundlæggende imod ideen om at lægge ananas på pizza. Hvis jeg kunne vedtage mine egne love, så ville jeg forbyde det, sagde Guðni Th. Jóhannesson, da han blev spurgt ind til emnet.

Ali bestiller ananas på sin pizza: Pizzabuddets reaktion er fantastisk

Og nu har en andet prominent herre blandet sig i debatten. Både i tv-programmet Nightly Show og på Twitter fortæller stjernekokken, at det er et no-go.

Kokkens kommentar har efterfølgende fået 150.000 likes på Twitter, ligesom 100.000 har retwettet den. Men der gik ikke længe før to frysepizza-firmaer blandede sig med en flabet kommentar.

Opdateringen på Twitter kommer i kølvandet på tv-showet, hvor Gordon Ramsay ringer op til et lokalt pizzeria. Her forsøger han at bestille et hav af pizza, mens han råber ud til publikum, at 'ananas doesn't fucking go on pizza'.

Islands præsident vil forbyde ananas på pizza

Foto: AP
Foto: AP