Andemor tager ællinger på plejehjems-besøg samme tid hvert år

En meget punktlig and er gået viralt på plejehjems Facebook-side

I år fangede plejehjemmets ansatte det på kamera, da andemor spadserede gennem bygningen med sine 13 nyudklækkede ællinger. Foto: Thompson Health
I år fangede plejehjemmets ansatte det på kamera, da andemor spadserede gennem bygningen med sine 13 nyudklækkede ællinger. Foto: Thompson Health

Hvert eneste forår uden undtagelser er den samme and vendt tilbage til det samme plejehjem i den amerikanske stat New York med en flok nyudklækkede ællinger.

Anden lægger konsekvent sine æg i plejehjemmet MM Ewing Continuing Care Centers have, og når ællingerne er udklækket og store nok til at komme på tur, marcherer hele flokken gennem bygningen og ud til en park, der ligger på den anden side.

Plejehjemmets personale har lagt en række billeder af dette års andevisit på Facebook. Her beskriver de, hvordan andemoren ligefrem banker på en glasdør med sit næb, når den er klar til at vralte gennem plejehjemmet med sine ællinger.

I år var andemoren blevet beriget med 13 ællinger, og da det var blevet tid til den årlige vandring gennem plejehjemmets gange, var personalet klar med et kamera for at forevige den årlige tradition.

Billederne er på under en uge blevet delt tusindvis af gange på det sociale medie.

'Hun har trænet os', skriver en af de ansatte i de mange kommentarer under billederne. I en anden kommentar beskriver en kvinde, hvis mor er beboer på plejehjemmet, at andebesøget giver stor glæde til stedets beboere.

83 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere