Annonce:
Annonce:

Anders Fogh Rasmussen får nyt job

Danmarks tidligere statsminister har fået arbejde i rådgivningsgiganten Boston Consulting Group, hvor han skal skaffe nye offentlige kunder

Anders Fogh har fået nyt job hos rådgivningsgigant. (Foto: AP)
Anders Fogh har fået nyt job hos rådgivningsgigant. (Foto: AP)
Annonce:
Følg Samfund

Danmarks tidligere statsminister Anders Fogh Rasmussen har fået nye job i et af verdens mest prestigefyldte konsulentfirmaer Boston Consulting Group.

Han skal være seniorrådgiver og skal hjælpe rådgivningsgiganten med at kapre kunder som forsvarsministerier og våben­producenter.

- Jeg har sagt ja til at blive seniorrådgiver i Boston Consulting Group, som har et meget bredt netværk og mange kunder overalt i verden både i det offentlige og i det private. Aftalen er indgået med mit firma, Rasmussen Global, og jeg ser frem til at bruge min erfaring i et større konsulentfirma, siger Anders Fogh Rasmussen til Berlingske og fortæller samtidigt, at han fortsætter med at drive sit eget konsulentfirma.

Hos BCG er hans hovedfokus at være med til at indhente konkurrenten McKinsey, der sidder på langt flere offentlige kunder.

Anders Fogh Rasmussen fortæller, at konsulentjobbet er meget interessant, og at han regner med at kunne bidrage til at løfte det store konsulent-firma.

- De måneder, der er gået, siden jeg etablerede Rasmussen, har kun givet mig endnu mere appetit på konsulentopgaver. Jeg har allerede nogle i hus, men det er klart, at det her er en stor aftale, der åbner til et nyt, bredt felt, siger han.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

... Dom over Haas

Annonce:
Har du vildledt Folketinget, Ellemann?
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: