Anders Fogh Rasmussen har fået nyt job

Den tidligere statsminister er blevet hyret af Lars Seier Christensen

Arkivfoto: Jens Dresling
Arkivfoto: Jens Dresling

Den tidligere statsminister og NATO-generalsekretær Anders Fogh Rasmussen har fået nyt arbejde som strategisk rådgiver for blockchain-netværket Concordium.

Det oplyser Concordium i en meddelelse til FinansWatch.

I spidsen for Concordium står Saxo Bank-stifteren Lars Seier Christensen.

- I lyset af Concordium Networks enorme rækkevidde og potentiale er det yderst vigtigt for Concordium Foundation at kunne udnytte den viden, som mennesker med uvurderlig, dybtgående strategisk ekspertise ligger inde med, lyder det fra Lars Seier i meddelelsen.

Tilbage i oktober kom det frem, at Lars Seier Christensen havde kastet sig ud i blockchain-projektet, som han dengang fortalte ville koste flere hundrede millioner at bygge op.

Og her skal Anders Fogh Rasmussen 'spille en central rolle' i virksomhedens 'globale ekspansionsplaner, hvor vi vil gå ind på områder, hvor der er brug for en blockchain-løsning til gennemførelse af sikre private transaktioner, samt til at kommunikere med offentlige myndigheder, som vil kunne få gavn af indførelsen,' oplyser Lars Seier.

Anders Fogh bekræfter også selv ansættelsen på Twitter.

'Jeg er glad for at kunne annoncere, at jeg skal arbejde sammen med Lars Seier og Concordium i at udvikle deres næste-generations blockchain-løsninger. Jeg tror, vi kun er begyndt at se fordelene ved blockchain - herunder i den demokratiske proces', skriver han.

Anders Fogh har, siden han fratrådte som generalsekretær i NATO, arbejdet som administrerende direktør for rådgivningsfirmaet Rasmussen Global, som han selv har stiftet.